23948sdkhjf

Familievirksomhed har udviklet helt nye veganer-produkter

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens
Den veganske tendens, der har fået tag i mange danskere, giver udfordringer rundt omkring hos caféer, restauranter og cateringvirksomheder - og det vil indehaveren af cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, Lone Larsen, nu gøre noget ved:

Hun har etableret et nyt selskab, Vores Smagsløg, som har udviklet en convenience-serie, der skal komme andre i branchen til gavn, når mayoen og pasten skal være nem eller vegansk.

Hun lagde ud med at præsentere produkterne på den københavnske messe Madværkstedet i slutningen af marts, og siden da er det gået stærkt, fortæller Lone Larsen i en pressemeddelelse.

- Flere kan se det gode koncept i at kunne tilbyde veganske specialiteter til kunder og gæster i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, siger hun og tilføjer, at Vores Smagsløg allerede nu har fået meget positiv respons på de nye produkter.

Sammen med sønnen Jacob Sejer, der er uddannet science gastronom og udlært fra restaurantkæden Cofoco, har Lone Larsen fremstillet de færdige produkter i "den høje kvalitet, som gæsterne kræver".

Både vegansk og klassisk

Produkterne fra Vores Smagsløg findes i både veganske og klassiske varianter i følgende udgaver: Estragon Mayo, Kikærte Paste og Blackpepper Lime - og senest en vegansk, økologisk Mayo.

- Det har været en både spændende og udfordrende proces, da vi har skullet tænke kreativt i forhold til ingredienser til de veganske versioner. Alligevel synes jeg, at vi har fået skabt nogle produkter, der i konsistens og smag ligger tæt op ad hinanden, siger Jacob Sejer, kok hos Vores Smagsløg.

Lone Larsen og Jacob Sejer er ikke de eneste, der står bag opskrifterne til de nye produkter. Lones mand, Steen Larsen, sidder med i ledelsen, hvor han trækker på sit kendskab til branchen og sin mangeårig erfaring som tjener. I administrationen sidder datteren Bettina Sundstrøm, der også er ansvarlig for det administrative. Tilsammen har familien mere end 40 års erfaring inden for madproduktion.

Lone Larsen er selv uddannet som smørrebrødsjomfru og har været i branchen, siden hun var 16 år. De seneste 20 år har hun drevet cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder, der med base i Albertslund er vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private.

Alle produkterne fra Vores Smagsløg sælges via engrosforhandleren Food Service Danmark, der blandt andet leverer til detailkæmpen Dagrofa og en stor del af landets restauranter og caféer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079