23948sdkhjf

Familievirksomhed har udviklet helt nye veganer-produkter

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Den veganske tendens, der har fået tag i mange danskere, giver udfordringer rundt omkring hos caféer, restauranter og cateringvirksomheder - og det vil indehaveren af cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, Lone Larsen, nu gøre noget ved:

Hun har etableret et nyt selskab, Vores Smagsløg, som har udviklet en convenience-serie, der skal komme andre i branchen til gavn, når mayoen og pasten skal være nem eller vegansk.

Hun lagde ud med at præsentere produkterne på den københavnske messe Madværkstedet i slutningen af marts, og siden da er det gået stærkt, fortæller Lone Larsen i en pressemeddelelse.

- Flere kan se det gode koncept i at kunne tilbyde veganske specialiteter til kunder og gæster i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, siger hun og tilføjer, at Vores Smagsløg allerede nu har fået meget positiv respons på de nye produkter.

Sammen med sønnen Jacob Sejer, der er uddannet science gastronom og udlært fra restaurantkæden Cofoco, har Lone Larsen fremstillet de færdige produkter i "den høje kvalitet, som gæsterne kræver".

Både vegansk og klassisk

Produkterne fra Vores Smagsløg findes i både veganske og klassiske varianter i følgende udgaver: Estragon Mayo, Kikærte Paste og Blackpepper Lime - og senest en vegansk, økologisk Mayo.

- Det har været en både spændende og udfordrende proces, da vi har skullet tænke kreativt i forhold til ingredienser til de veganske versioner. Alligevel synes jeg, at vi har fået skabt nogle produkter, der i konsistens og smag ligger tæt op ad hinanden, siger Jacob Sejer, kok hos Vores Smagsløg.

Lone Larsen og Jacob Sejer er ikke de eneste, der står bag opskrifterne til de nye produkter. Lones mand, Steen Larsen, sidder med i ledelsen, hvor han trækker på sit kendskab til branchen og sin mangeårig erfaring som tjener. I administrationen sidder datteren Bettina Sundstrøm, der også er ansvarlig for det administrative. Tilsammen har familien mere end 40 års erfaring inden for madproduktion.

Lone Larsen er selv uddannet som smørrebrødsjomfru og har været i branchen, siden hun var 16 år. De seneste 20 år har hun drevet cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder, der med base i Albertslund er vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private.

Alle produkterne fra Vores Smagsløg sælges via engrosforhandleren Food Service Danmark, der blandt andet leverer til detailkæmpen Dagrofa og en stor del af landets restauranter og caféer.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

I Sønderborg laver de Danmarks bedste burger

Dansk veganerkasse satser formue i USA

Trold med vokseværk bygger nyt destilleri og bryggeri

Nichesuccesen Adival solgt

Trods forbud: Kød med kødklister kan sælges lovligt

Stor stigning i økologisalg til foodservice

Nyhedsbrev

15.167 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Der brygges stadig på de gamle trætanke

De Jydske Eddikebryggerier producerer eddike på gæringsanlæg fra 1964 og 1976

Online Avis Arkiv

Carlsberg-topfolk kendte til mistanke om bestikkelse i to år

Cofoco-ejer køber sig ind i kendt kaffekæde

Dansk Andeudvikling er konkurs

Fødevarefirma afsløret i millionsnyd med moms

Eks-bolchemager tilbyder nu mormormad

Foodservicefolk klar med kampagne for klimavenlig mad

Efter 110 år: Tulip skifter navn

Nye film om mad skal rydde ud i madmyterne

Løgismose og Netto udvider samarbejdet

Coop vil give rådgivning til små fødevarevirksomheder

Randers-fabrik dominerer det danske marked

De Jydske Eddikefabrikker producerer det meste af butikkernes husholdningseddike

Danske sømandschips med hidtil største succes

Vegansk messe indtager Kødbyen

Avis: Carlsberg betalte embedsmænd under bordet

Fødevaregigant går hårdt til værks i klimakampen

Lektor om Carlsberg-sag: Bestikkelse er normalt i Indien

Ugens grin: Nye tider - nye titler

Foss i nyt samarbejde med DTU

3F: Tivoli Food Hall-forhandlinger brudt sammen

Popcornmajs kaldt retur efter insektfund

Nye millioner til nye fødevareprojekter

Fødevareminister er stolt af ny Danish Crown-fabrik i Kina

Lars Seier har købt en kendt café

Video: Sådan kan tøjet give fødevaresikkerhed

Håndbolddirektør bliver ny bryggeriboss

Slagteri-udvidelse afslørede ældgammel gravhøj

Fiskemelsfabrik ramt af brand

Food-iværksættere møder kapitalen i Aarhus

Nyt nationalt partnerskab skal styrke fiskerierhvervet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gromas Maskinfabrik A/S - Opruster med et kendt ansigt.

Invitation til samskabelsesworkshop

Oprydningssalg - skiltepylon til under halv pris

Klimavenlige ventilatorer og verdensmål nr. 13

Kommer du også til HI Messen for at få inspiration?

Ny micro griber kan håndtere skrøbelige dele

Industrien tager teknologien til sig - Stor interesse for exoskelet

Lenze sponsor af omformer og regenerativ enhed til DTU’s økobil-projekt

Undgå rygsmerter grundet dårlige ergonomiske forhold

Cylindere af rustfrit stål på årets hi-messe

Skal udstyret være i orden, skal du vælge DENSORB

RCS Remote - For mange anvendelser

Glæd dig til at møde mere end 65 udstillere på DiaLabXpo

BioSan Nordic er hovedsponsor for Dansk Rengøringsmesse 2019

Fra manuel 3D opmåling til fuldautomatisk high-end scanning

Du er ved at blive snydt!

Mød Fibox på hi Tech & Industri Scandinavia 1.-3. oktober 2019

AxFlow udstiller igen på HI messen

Mød Gravlund Industrigummi på HI-messen d. 1.-3. oktober 2019 – Stand J-7336

Nu kan du bestille online i vores eShop

Busch fremviser det nyeste indenfor vakuummåling til DiaLabExpo!

Mød Murrelektronik på HI Messe

Det usynlige kan spænde ben for din nye leder

Velkommen til Matas

Terasakis TEMBREAK 2 fra Ara-El

Send til en kollega

0.238