23948sdkhjf

Familievirksomhed har udviklet helt nye veganer-produkter

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Den veganske tendens, der har fået tag i mange danskere, giver udfordringer rundt omkring hos caféer, restauranter og cateringvirksomheder - og det vil indehaveren af cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, Lone Larsen, nu gøre noget ved:

Hun har etableret et nyt selskab, Vores Smagsløg, som har udviklet en convenience-serie, der skal komme andre i branchen til gavn, når mayoen og pasten skal være nem eller vegansk.

Hun lagde ud med at præsentere produkterne på den københavnske messe Madværkstedet i slutningen af marts, og siden da er det gået stærkt, fortæller Lone Larsen i en pressemeddelelse.

- Flere kan se det gode koncept i at kunne tilbyde veganske specialiteter til kunder og gæster i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, siger hun og tilføjer, at Vores Smagsløg allerede nu har fået meget positiv respons på de nye produkter.

Sammen med sønnen Jacob Sejer, der er uddannet science gastronom og udlært fra restaurantkæden Cofoco, har Lone Larsen fremstillet de færdige produkter i "den høje kvalitet, som gæsterne kræver".

Både vegansk og klassisk

Produkterne fra Vores Smagsløg findes i både veganske og klassiske varianter i følgende udgaver: Estragon Mayo, Kikærte Paste og Blackpepper Lime - og senest en vegansk, økologisk Mayo.

- Det har været en både spændende og udfordrende proces, da vi har skullet tænke kreativt i forhold til ingredienser til de veganske versioner. Alligevel synes jeg, at vi har fået skabt nogle produkter, der i konsistens og smag ligger tæt op ad hinanden, siger Jacob Sejer, kok hos Vores Smagsløg.

Lone Larsen og Jacob Sejer er ikke de eneste, der står bag opskrifterne til de nye produkter. Lones mand, Steen Larsen, sidder med i ledelsen, hvor han trækker på sit kendskab til branchen og sin mangeårig erfaring som tjener. I administrationen sidder datteren Bettina Sundstrøm, der også er ansvarlig for det administrative. Tilsammen har familien mere end 40 års erfaring inden for madproduktion.

Lone Larsen er selv uddannet som smørrebrødsjomfru og har været i branchen, siden hun var 16 år. De seneste 20 år har hun drevet cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder, der med base i Albertslund er vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private.

Alle produkterne fra Vores Smagsløg sælges via engrosforhandleren Food Service Danmark, der blandt andet leverer til detailkæmpen Dagrofa og en stor del af landets restauranter og caféer.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Torvehallerne til stadeholder: Stop med at sælge foie gras

Supermarkeder sælger mindre af stor klimasynder

Stor oliebrand standser produktionen hos ingredienskæmpe

Onsdag aften måtte syv brandværn rykke ud til en stor oliebrand hos ingrediensvirksomheden Essentia. Nu står produktionen stille på fabrikken i Gråsten

Det bliver i familierne: Micro Matic på nye hænder

Dansk Erhverv: Afskaffelse af IVSer betyder færre nye virksomheder

Fødevare mistænkes for at stå bag sjælden type salmonella

Nyhedsbrev

15.070 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Danish Crown vil kopisikre kødeksport i digitalt forsøg

Online Avis Arkiv

TripleNine i stor millioninvestering

Italienere overtager midtjysk småkagefabrik i milliardhandel

Danish Crown henter ny CFO hos Ecco

Ny, stor fødevarekonference på Københavns Universitet

Aasted åbner afdeling i USA

Ikonisk slikproducent lander på laveste bundlinje siden 1998

Carlsberg lukker iværksætterbryggeri

Tekonoligisk Institut skal skaffe bedre ølsmag

Kaffehus har vokseværk: Vil vokse 100 pct.

Lakrids-konge investerer i iværksættere

Mejerigaarden sender topchef på porten

Stort underskud hos Daloon

Østjysk pålægsfirma i rekonstruktion

Dansk vodka præmieret

1

Chili Klaus' leverandør: Interessen er på retur

Fire nye fødevareiværksættere samler penge ind på internettet

Tre på stribe: SMV'erne vokser igen på omsætning og overskud

Roskilde Festivals madboder får klimamenuer

Ægtepar: Derfor solgte vi vores sodavandssucces

Egentlig ville de lave dressing ...

Antallet af konkurser har været stigende i 2019

Arla vil afregne 10.000 landmænd efter klimaaftryk

Claus Meyer i minus for tredje år i træk

Flere danske virksomheder flytter produktionen hjem

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Plastlåg og sygdom: Arla overvejer at droppe samarbejde

Rusland forlænger importstop for fødevarer fra EU

Aktion afslører ulovligt fortyndet juice i Danmark

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Tilslut Ex komponenter korrekt!

Gratis GS1 online basiskursus

Ara-el præsenterer ATyS S

Udskæring af kage - Salicath ApS

Afsværing, afspækning eller afhinding af kød

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Gravlund Industrigummi har åbent hele sommeren

BOGEs seneste milepæl inde for kompressorer

Verdens mindste Vision Sensor

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologi

Derfor er DiaLabXpo et besøg værd

Ferie? Bare rolig - vi er her hele sommeren.

ATyS d M fra Socomec

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

UR-robotarme øger produktionen 50% hos Raaco

Fagor storkøkken er populære kvalitetsprodukter

KTR BoWex Buetandskobling

Oliefri vakuumering i fødevareindustrien

Mathias elsker at nørde styretavler

JW Industri står klar hele sommeren

Overvågning og styring af elektricitet

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Trelleborg sætter Guinness World Record for den største O-Ring nogensinde

Højt specialiseret værksted med tilpassede løsninger

Prøv Daarbak's sommerspin!

Send til en kollega

0.145