23948sdkhjf

Familievirksomhed har udviklet helt nye veganer-produkter

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Den veganske tendens, der har fået tag i mange danskere, giver udfordringer rundt omkring hos caféer, restauranter og cateringvirksomheder - og det vil indehaveren af cateringvirksomheden Kejserindens Gryder, Lone Larsen, nu gøre noget ved:

Hun har etableret et nyt selskab, Vores Smagsløg, som har udviklet en convenience-serie, der skal komme andre i branchen til gavn, når mayoen og pasten skal være nem eller vegansk.

Hun lagde ud med at præsentere produkterne på den københavnske messe Madværkstedet i slutningen af marts, og siden da er det gået stærkt, fortæller Lone Larsen i en pressemeddelelse.

- Flere kan se det gode koncept i at kunne tilbyde veganske specialiteter til kunder og gæster i stedet for at opfinde den dybe tallerken selv, siger hun og tilføjer, at Vores Smagsløg allerede nu har fået meget positiv respons på de nye produkter.

Sammen med sønnen Jacob Sejer, der er uddannet science gastronom og udlært fra restaurantkæden Cofoco, har Lone Larsen fremstillet de færdige produkter i "den høje kvalitet, som gæsterne kræver".

Både vegansk og klassisk

Produkterne fra Vores Smagsløg findes i både veganske og klassiske varianter i følgende udgaver: Estragon Mayo, Kikærte Paste og Blackpepper Lime - og senest en vegansk, økologisk Mayo.

- Det har været en både spændende og udfordrende proces, da vi har skullet tænke kreativt i forhold til ingredienser til de veganske versioner. Alligevel synes jeg, at vi har fået skabt nogle produkter, der i konsistens og smag ligger tæt op ad hinanden, siger Jacob Sejer, kok hos Vores Smagsløg.

Lone Larsen og Jacob Sejer er ikke de eneste, der står bag opskrifterne til de nye produkter. Lones mand, Steen Larsen, sidder med i ledelsen, hvor han trækker på sit kendskab til branchen og sin mangeårig erfaring som tjener. I administrationen sidder datteren Bettina Sundstrøm, der også er ansvarlig for det administrative. Tilsammen har familien mere end 40 års erfaring inden for madproduktion.

Lone Larsen er selv uddannet som smørrebrødsjomfru og har været i branchen, siden hun var 16 år. De seneste 20 år har hun drevet cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder, der med base i Albertslund er vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private.

Alle produkterne fra Vores Smagsløg sælges via engrosforhandleren Food Service Danmark, der blandt andet leverer til detailkæmpen Dagrofa og en stor del af landets restauranter og caféer.

Hold dig opdateret med Food Supply DK

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Kommentarer (0)

JOB i FOKUS

Forsiden lige nu

Rynkeby gik 400 millioner frem på bundlinjen

Scandic Food med bedste resultat i 10 år

Danish Crown afbryder milliardaftale i Kina

Bagedystvinder indgår flødebollesamarbejde med Meyers Bageri

Prognose: Coronakrisen skærer milliarder af fødevareklyngens eksport

Kyllingewraps er kaldt tilbage

Nyhedsbrev

15.531 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

KEN sikrer hygiejnen

Online Avis Arkiv

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Easis har sat voldsomt fut under nyhederne

Flad udvikling i kødpakkeri

Tenax Sild tabte millioner på lagerbøvl

Arbejdsulykker: Her er de 10 farligste brancher

Navneskifte med til at løfte Valsemøllen

Orkla har købt Havrefras

Ny omsætningsrekord, men OK Snacks dykkede gevaldigt på bundlinjen

Coldstar i sikkerhed efter frysekoks

Madmarkeds omsætning brager frem

Stryhns styrer stadig mod milliarden

Snackkæmpe er tilfreds trods milliontab

Syltefabrik udvider marmeladelinje og skaber job på Samsø

Kohberg tjener penge igen efter tre års tab

Luksus-pizzakæde er konkurs i Danmark

Trolden er på plads i nyt bryghus

Cognacflaske fra 1762 solgt for rekordbeløb på auktion

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Eksperters bud på udfasning af hjælpepakker udskudt

Tomatketchup er kaldt tilbage

Michelin-restauranter konkurs: Kreditorer står i kø med millionkrav

Ekspertgruppe skal udfase økonomiske hjælpepakker

Bryghus klar med verdens første quinoa-øl

Hver restaurantgæst skal have to kvadratmeter

Løgpølse ramt af plastikbøvl

4

Seminar gør branchen klogere på blockchain

Lukkede retssale lægger et røgslør over konkurser i coronakrise

Mikrobryggerier sælger øl på helt ny måde

Flere penge til presset Joe & The Juice

Royal Greenland tjente over 400 millioner

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Bæredygtig uddannelse som VE-Installatør

Nyhedsbrev Juni 2020

Lad FRECON stå på hovedet for dit medicinske udstyr

Grøn software til dine klimamål

KLEEchain

Håndspritstander incl håndsprit - Godt pakketilbud

NU - I dag torsdag kl 11.00 - Lær mere om støbegods

De nominerede til Kantineprisen 2020 er...

Forårstilbud - spar 3.000,00 - Nederman støvfri Sandblæser.

Lad os levere dine næste støttebensplader - Fyns Kran Udstyr

Mere genanvendelse er ikke helt sort

Dansk produktion af støbte designemner i høj kvalitet

SMC bliver virtuel på verdens største online cobot event

HySense® QL 326 - test af pumper

Stort sortiment af hydraulisk værktøj hos Carl Stahl A/S

Electric, autonomous and efficient: sea bus can fill niche

Perfekt vandbehandling takket være regulerbare kapselblæsere

Er laboratoriearbejde hverdagskost i din virksomhed?

Mobil-Gateway: fleksibel dataovervågning

Fra analoge til digitale vejesignaler med Siemens

GTS-institutternes teknologiske infrastruktur

Høj fleksibilitet med modulopbygget endestop

Membransædeventiler i flervejs-ventilblokke i rustfrit stål

Sammenligning af kabinetkølere

Lynhurtig indsats forhindrede langvarigt nedbrud

Send til en kollega

0.157