23948sdkhjf

Flammen lukker alle restauranter på søndag

Dette efterår er det 10 år siden, at familien Rosenfeldt Sunddal slog dørene op til den første Restaurant Flammen, og det fejrer Flammen med at holde alle de nu 16 restauranter lukket på søndag, hvor alle medarbejdere er inviteret til 10-års fødselsdagsfest.

- Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Flammens administrerende direktør, Piet Klein.

Restaurant Flammens over 700 medarbejdere har derfor fået fri fra servering, madlavning og opvask på søndag, hvor de i stedet bliver hentet i busser og kørt fra nær og fjern til Hotel Kolding Fjord, hvor fødselsdagsfejringen foregår.

- Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, eller hvilken stilling man har, siger Piet Klein.

Ud over få festmiddag og musik med blandt andre Emil Stabil skal restauranterne dyste mod hinanden i teambuilding-duellen Flaming Games, ligesom der er afsat tid til et strategiseminar, fortæller direktøren.

Flammens helt præcise fødselsdag er tirsdag 19. november, og på den dag får alle de gæster trukket 10 procent fra hele regningen i fødselsdagsrabat.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078