23948sdkhjf

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Der har været skrevet meget om Jensens Bøfhus de senere år. Minus på bundlinjen, kunderne svigter, sure smileys ... Men nu skal bøtten vendes og det skidte regnskab skal vendes til plus.

Det siger adm. direktør Anders Nikolaisen til fyens.dk. Han er sat i spidsen for en større omlægning og turnaround af Jensens Bøfhus, som er overtaget af en ny ejerkreds. Til fyens.dk siger han om omlægningen.

- Det går helt efter planen. Vi har lukket nogle restauranter, som vi havde annonceret, vi har lavet nyt menukort og vi oplever en god opbakning fra vores gæster og fra vores 1.000 ansatte, siger Anders Nikolaisen.

Kæden kom ud med et minus på driften på 138 millioner kroner i 2017 og et driftsunderskud på 63 millioner kroner i 2018. Men i 2019 går det bedre, siger direktøren. Det forventes at Jensens Bøfhus kommer ud med et mindre plus efter skat i år, og det forventes også, at man laver et overskud på driften.

Jensens Bøfhus har i dag 29 restauranter i Danmark, Sverige og Norge.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Direktør tyvstarter mejeriprojekt til 100 millioner

Burger King lancerer kødfri succes i Danmark

Fødevareindustrien skal rustes til øget salg af færdigretter

Gråsten Fjerkræ skal levere til Kokkelandsholdet

Alfa Laval åbner innovationscenter i København

Thylandske jomfruhummere får DI-pris

Nyhedsbrev

15.236 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Ugens grin: Gebyrgribben

Online Avis Arkiv

Vestjysk teknologi skal revolutionere fremtidens ølbrygning hos Carlsberg

Robotter har været med til at skabe flere danske job

Nyt samarbejde skal løse fødevarebranchens udfordringer

Dagrofa napper aftale til 600 millioner fra konkurrent

Lidl og Too Good To Go laver mange flere lykkeposer

Danskere sælger livsværk til amerikansk emballagegigant

Homemate skal levere hverdagsretter til nemlig.com

Østjyder får stærk fødevarepartner i Holland

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

1

Arla udvider mozzarellamejeri for 600 millioner

Udvælgelse: Randers Street Food vil holde kokkeprøver før åbningen

Helle Thorning-Schmidt får bestyrelsespost i nordjysk fødevarevirksomhed

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Rapport: IT-sikkerheden halter i hver fjerde virksomhed

Fynboer laver enorme mængder andelår, hakkebøffer og kamsteg

Danish Crown indgår kæmpeaftale i Kina

Ny direktør afviser krise hos Brüel

Bifodan nu på amerikanske hænder

Friland har hul igennem til USA

Danish Food Clusters direktør stopper

Hartmann får ny formand

Virksomheder med underskud: Største stigning siden finanskrisen, men …

Process Engineering-ejer hædret

Ged på gaflen: Gederne indtager de danske mejerier

1

Bagerkæde lancerer vitaminbrød med ny gærtype

1

Skagenfood har nu en klimakasse

Mille-medarbejdere beholder jobbet

Lagkagehuset ramt af brand - bagere evakueret

Carlsberg opjusterer igen kort før regnskab

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Preboarding og onboarding – en god start

Findes den ultimative kompressor?

Mød Trelleborg Sealing Solutions på WindEurope Offshore 2019

Mød os på DIRA messen

Bent Nygaard Elektronik A/S forhandler Labelmate

Mød Bo Rønhard - Ny salgskonsulent i Nordjylland

Manuelle taljer fra TOHO hos Carl Stahl A/S

Sådan undgår du Dødens Gab

Fjernundervisning

Lenze tilbyder Plug & Produce

Sådan bidrager Superfos til den cirkulære økonomi

Standard skal sikre privatlivets fred

Olet Industrigummi A/S leverer emner til fødevareindustrien

Mangler du en destrueringstank til din kones farlige fælder?

CLAMPEX ® Spændelementer fra KTR

Har du etiketter til årets største shoppingsæson?

Kom og mød Silhorko på AJOUR 2019

Julekalender: Vind chokolade med GS1

Nyt viskosimeter fra Hydramotion

Ny viden og erfaringsdeling er vigtig

Er du klar til vinteren?

Nomo tilbyder Lejereparation

ZF Danmark er en del af ZF Group

Ny intern sælger hos Carsten Holm A/S

Munchere (neddelere) i høj kvalitet fra AxFlow

Send til en kollega

0.233