23948sdkhjf

Gennembrud: Dansk tyggegummifirma fordobler produktionen

Det kun to år gamle iværksætterfirma True Gum har landet sin hidtil største internationale aftale. Firmaets plastikfrie tyggegummi kommer nu til salg i Drogerie Markt. DM, der med flere end 2.000 butikker er Tysklands største detailhandelskæde inden for bæredygtige husholdningsprodukter.

Det fortæller True Gum i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at aftalen med DM betyder en fordobling af produktionen. True Gums produkter er baseret på naturgummi og produceres på en fabrik i Glostrup ved København.

- Det er mindre end to år siden, vi gik i gang og kom på markedet herhjemme, så det her er kæmpestort for os. Det er en europæisk blåstempling af vores koncept og vores produkt, og det viser også, at selv mindre danske fødevarevirksomheder har en eksistensberettigelse på de store europæiske markeder, hvis produktet og ambitionerne er der, siger Peter Juul Regnersgaard, medstifter og marketingdirektør i True Gum.

Konstant stigende
True Gum kom på markedet i foråret 2018 og har oplevet en konstant stigende efterspørgsel på det hjemlige marked. Firmaet har i dag aftaler med de tre største detailkæder og sælges i flere end 1.500 dagligvare- og specialbutikker over hele landet. True Gum har desuden aftaler med en række mindre butikker i blandt andet Norge, Sverige, Finland og Holland.

Virksomheden flyttede for to måneder siden fra nogle mindre lokaler i København til fabrikslokaler i Glostrup for at imødekomme den stigende efterspørgsel.

- Det overgår klart vores forventninger, at vi på bare to år er nået til, hvor vi står i dag. Vi gør alt, hvad vi kan, for at sætte klimavenlighed på dagsordenen, når det gælder tyggegummi, og på bagkant af den mission kan vi mærke en tydelig efterspørgsel fra udlandet, siger Peter Juul Regnersgaard.

True Gums tyggegummi er netop blevet tildelt en særlig Taste Award ved den internationale fødevaremesse Anuga i Køln. Blandt 2.250 indsendte fødevarenyheder blev det danske tyggegummi kåret som et særligt innovativt produkt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078