23948sdkhjf

Flammen satser på både take away, brunch og flere restauranter

Restaurantkæden har efter flere års vokseværk fået ny strategi og mere struktur. Nu skal brat opbremsning i indtjeningen være fortid.

2018 blev det hidtil dårligste år for restaurantkæden Flammen, som måtte nøjes med et overskud på 1,8 millioner kroner, men nu er kæden klar til at gå i offensiven med en ny strategi.

Flammen vil udvide med mere take away og brunchbuffet i weekenden på udvalgte restauranter, og der er også planer om flere danske restauranter end de nuværende 15 - og senere også i udlandet.

Det skriver Finans.

- Jeg ser et potentiale for yderligere fem-seks restauranter. Vi forhandler om lejemål, og jeg forventer, at vi vil åbne en ny restaurant inden udgangen af næste år. Derefter afhænger ekspansionen af, hvor vi kan få de rette placeringer. Vi vil for eksempel gerne åbne restaurant i det nordlige Sjælland, siger Flammen-direktør Piet Klein til mediet.

Den nye strategi indebærer ifølge Piet Klein også, at gæsterne skal forkæles mere. Kæden vil desuden satse mere på at tiltrække selskaber, events og familier med større børn, og Flammen har ansat en HR-chef til træning og uddannelse af medarbejderne.

Flammens fundament er fortsat den store grillbuffet med masser af kød, men direktøren lader til Finans forstå, at "vi følger udviklingen øje, og vi har allerede en vegetarsteg af plantebaseret kød blandt vores tilbud". Og han vil ikke udelukke, at Flammen i takt med kundernes behov og ønsker kan udvide med flere kødfrie alternativer, eksempelvis et tilbud om buffet uden kød.

Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Coop vil hjælpe grønne fødevareproducenter

Kokkelandshold sikrer første danske OL-guld nogensinde

Stjernekok efter kæmpehæder: Der er håb for gastronomien

Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Plantebaserede fødevarer i fokus på fuldt booket konference

Pizzakæde vil åbne 50 nye steder

Nyhedsbrev

15.377 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Award-klar: Her er årets innovative ildsjæle

Online Avis Arkiv

Danish Food Cluster klar til Christiansborg

Juicefirma-stifter blev bortvist efter »fundamentale fejl«

Restaurant mistede sin Michelinstjerne efter 23 år

Himmerlandskød: Her er vores plan for Arla-mejeri

Ægtepar med to stjerner: Vi drømmer om mere

Alchemist brager ind med to Michelinstjerner

Arla vil superkøle sig til nye markeder

Dansk michelinregn skal dryppe på hele landet

Nyt fødevarenetværk dyrker det lokale

Himmerlandskød gør klar til at udvide kapaciteten

Efter et år som ostedirektør: Jeg har jo Nordex på rygraden

Dansker vil sætte sig på det globale marked for plantebaseret "kød"

Sukkerfri sodavand er på hastig fremmarch

Michelin-restauranters bundlinjer på markant optur

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hanegal forventer voldsom kødfri fremgang

Kødfolk henter penge i Løvens Hule

Rømø Shellfish får grønt lys til at fortsætte østers-eventyret

Randers Street Food åbner med kæmpeshow

Bryggeri klar med en anti-voldtægts-øl

Lokal slagter lander aftale med Coop

Coca-Cola-automat byder på 117 forskellige læskedrikke

Analyse: Virksomhedsledere vil jagte ansatte i år

Cees ’t Hart går knap tre millioner ned i løn

København får nyt madlaboratorium

Bryggeriet Åben spinder guld på øl-kåring

Asiatiske markeder løfter Carlsbergs ølsalg

Randers Street Food forsinket igen

Tusinder ville have billige Kims-produkter på åbningsdag

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Formstøbte membraner og bælge fra Gravlund Industrigummi

9 ting, du måske ikke vidste om det danske elmarked

Storkøkkenprojekt? - Lennart Thorson er specialist

SICK ansætter

Med få skridt kan du gøre en forskel

Hvad er farlige kemikaliers største skræk?

Kranservice

Tip #2: Succesfuld dispensering af 2-komponent materiale

Genvind op til 72% af din energi som varme

Hvad er 3D scanning?

Nu får du ekstra skarpe priser på KROGE, OPHÆNG og STATIVER!

INOXPA udbygger programmet af pulvermixere.

Komplette faldsikringssæt fra Carl Stahl A/S

Har du hørt om vores kurser i Sikker Anhugning? (VIDEO)

Sådan undgår du at fare vild mod ISO 22000:2018

Produktnyhed fås kun hos Hans Følsgaard

Tjek Pumper fra KH-Technic ApS!!

PCSCHEMATIC Cabledim: Styr på 30% og 70% reglerne

TESTO – moderne klimakamre til klima- og temperaturtest

Genvind op til 72% af din energi som varme

Forvirring omkring korrekt brandgodkendelse

State-of-the-art lagerløsninger på LogiMAT 2020

Nye greb og maskindele til fødevareproduktion

AUTOMATIONSTOGET forlader stationen!

Indstøbning af kabler hos Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.141