23948sdkhjf

Voksende burgerkæde med nyt minus

Burgerkæden Grillen Burgerbar, der blev etableret i 2013, har for andet år i træk måttet notere sig et underskud på cirka en halv million kroner - i det seneste regnskab er minusset på godt 490.000.

Dermed er Grillen Burgerbar igen på den forkerte side af nul-linjen efter at have leveret årlige overskud omkring den halve million i hvert af sine første fire leveår.

Bag kæden står Grillen Group, som ved udgangen af regnskabsåret - 30. juni - havde otte restauranter. De er placeret i hver deres selskab, men drives med fælles administration fra Grillen Group.

At antallet af restauranter nu er oppe på otte er ifølge ledelsens beretning en del af grunden til det nye underskud.

- Det opgjorte resultat for 2018/19 er negativt påvirket af nyopstartede restauranter i 2018, hedder det således.

De to nyeste restauranter, i Vejle og Herning, åbnede i første halvdel af 2018.

Det fremgår også af regnskabet, at "ændringer i ledelsesteamet er blevet prioriteret med det fokus at styrke og fremtidssikre organisationen, hvilket havde stor negativ indflydelse i 1. halvår i regnskabsåret 2018/19"

2. halvår bærer præg af gode resultater, men gruppens restauranter leverer samlet set et utilfredsstillende resultat for 2018/19, konstaterer ledelsen.

Den forventer i 2019/20 en væsentlig omsætningsfremgang, primært som følge af nye åbninger.

Michael Listov-Raunkjær, som stiftede burgerkæden sammen med brødrene Thomas og Steffen Rasmussen, afhændende i august i år sin andel og forlod selskabet.

Ud over de to burgerbarer i Vejle og Herning har Grillen Burgerbar også adresser i Aalborg, Aarhus og fire i Københavns-området.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Direktør og bestyrelsesformand forlader Harboes

Dansk kølegigant præsterer bedste regnskab i koncernens historie

Verdens sundeste kornsort skal hjælpe folk med overvægt og diabetes

Diskret saftevandsgigant startede i et udhus i Vanløse

Tre plantedrenge har hul igennem til Coop

Bøde: Karse skal behandles som en fødevare

Nyhedsbrev

15.291 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Stor sushikæde: Vi bliver tilbudt kinesiske beløbskokke

De vil gerne ansættes på beløbsordningen, men så arbejde mange flere timer.

Online Avis Arkiv

Falengreen køber sig til mere convenience

Opkøbet af Q Foods skal styrke Falengreens position på det vigtige convenience-marked

Video: Sådan kan sensorer forbedre en fødevareproduktion

Sønderjysk slagter er rykket ind i alle Lidl-butikker

Sprøjter sig til holdbarhed: Californisk plantebelægning skal testes i Danmark

Brancheorganisation: Kokkes forhold kan let kontrolleres

1

Brygmester med ny teknologi: I princippet kan jeg sidde derhjemme og sætte det hele i gang

Dansk fødevareeksport på rekordkurs

Dekanter-teknologi løftes til nye højder

103 millioner skal bane vejen til fremtidens fødevareforskning

Tilflytter: Sagsbehandlerne har forstand på fødevarer

Fødevarevirksomhederne flokkes om Vejen

Kommunen er ved at opbygge en decideret fødevareklynge i det sønderjyske

Ugens grin: Når tømreren har fri ...

Gammelt bryghus bliver omdannet til Bryggekulturens Hus

Topmoderne ølbrygning: De glæder sig helt vildt i Thisted

10.000 chokoladejulekalendere tilbagekaldt - smager af pap

"Helt vildt": Årets danske bryggeri er Åben

Rekord: 380 julebryg fra de danske bryggerier

Eksporten af økologi falder efter 12 år med fremgang

Allerede nu sætter 2019 konkursrekord

Nu skal fremtidens fødevarer være helt sikre

Kyllingekød trækkes tilbage - solgt over hele landet

Illegale ansatte: Ny finanslov fordobler bødestraffen

Det Danske Madhus vandt alligevel madkrigen

Lukket anlæg recirkulerer 98 procent af vandet

Svineavlere går imod Danish Crowns klimaindsats

Ægtepar fik millioner for sodavandssucces

1

Coop inviterer små mad-producenter til gratis seminar

Danish Crown Foods har nu ny direktør i Danmark

Trods konkurs: Slagtehus fortsætter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Lækker din pumpe? Eller ophober den snavs?

Klopumpe fra Axflow reducerer energiforbrug og omkostninger

Leverer du ind til den danske dagligvarehandel?

Billige kuglebøsninger i kompakt design til nem montering

Vælg den rigtige emballage og pak forsvarligt

Encodere og slæberinge til Industri 4.0/IIoT

Optimal proces og lavt materialeforbrug? Se her!

Julekonkurrence på klee.dk

Væksten forsætter hos Carsten Holm A/S

Indstøbning af kabler hos Gravlund Industrigummi A/S

Ny anti-statisk luftkniv fra EXAIR

2. advent - Har Poul spist for mange julekager?

Corporate Social Responsibility (CSR) - Vicath EQ ApS

Hvad er ændringerne fra ISO 22000:2005 til ISO 22000:2018?

Du må Oluf Sand(e), at det er saltetid

Bell hus fra KTR

Fra lokal producent af kælke til international eksportsucces

Elektriker søges

Messetiden står for døren.

Process Engineering løfter flere opgaver i slagteribranchen

Mirit Glas tilbyder Glasvarer efter opgave

Ny megatrend 2020: Bekæmp antibiotikaresistens

Fjern statisk elektricitet på rør, kabler, slanger m.m.

Hvordan finder du vej til ISO 45001?

Sæt konkrete mål for dine første 100 dage

Send til en kollega

0.221