23948sdkhjf

Mille Food skifter formand efter skandalesag

I kølvandet på efterårets sag om manglende sporbarhed og deraf følgende politianmeldelse har Mille Food, der producerer modermælkserstatning, nu skiftet ud på højeste niveau i bestyrelsen.

60-årige Erik Trock-Jansen er udpeget som ny bestyrelsesformand i Hundested-virksomheden. Han afløser Axel Castenschiold, som i stedet nu bliver formand for et internationalt Advisory Board – et rådgivende organ, der ikke er en del af den daglige ledelse, men som får til opgave at rådgive og inspirere ledelsen i den internationale del af virksomheden, Mille International.

Også Ulrik Sletten og den tidligere direktør hos Mille Food, Steve Wang, har forladt bestyrelsen. Steve Wang blev fyret som direktør hos Mille Food i forbindelse med sporbarhedssagen, og han er nu leder af Mille International. Ulrik Sletten følger Axel Castenschiold ind som medlem af det nye Advisory Board.

I en pressemeddelelse konstaterer Mille Food, at Erik Trock-Jansen har erfaring med strategisk og operationel ledelse af virksomheder som administrerende direktør og bestyrelsesansvar i internationale virksomheder inden for medicinalområdet, logistik og fødevarer. Blandt andet hos ØK, McKinsey, Novartis og Bang & Olufsen. Han har boet og arbejdet i Kina og flere andre lande i Fjernøsten og Europa.

- Trock-Jansen har dermed et grundlæggende kendskab til de markeder og områder, hvor Mille Food driver forretning, og har tung erfaring inden for salg, marketing og produktion, skriver Mille Food.

- Jeg har store og velbegrundede forventninger til Mille Foods drift, udvikling og resultater, og jeg ser frem til at bidrage med mine erfaringer fra især Kina, som jo er hovedmarkedet for Mille Food, siger Erik Trock-Jansen i pressemeddelelsen.

Bestyrelsen for Mille Food består desuden af Qiang (John) Liu og Wentao (Baggio) Zhang, der er henholdsvis VP og CFO i moderselskabet.

Den 41-årige Christian Dehlholm fortsætter i jobbet som administrerende direktør. Han tiltrådte i stillingen i oktober, da han som afløser for Steve Wang blev hentet fra stillingen som direktør for virksomhedens afdeling for forskning og udvikling.

Ifølge pressemeddelelsen kører produktionen på fabrikken i Hundested nu i højeste gear og sender hver uge "betydelige mængder" modermælkserstatning til det kinesiske marked. Mille Food beskæftiger cirka 70 medarbejdere med produktionen i Hundested og Forskning & Udvikling i Roskilde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062