23948sdkhjf

Efter bøde og sur smiley: Nu skal ansatte sende billeder til chefen

Burgerkæden Burger Shacks restaurant i Kolding har af Fødevarestyrelsen fået en sur smiley og en bøde på 5.000 kroner for ikke at have styr på rengøringen - og det har nu fået den daglige leder til at indføre helt nye regler om fotodokumentation.

De ansatte skal således nu dokumentere, at de har gjort rent, ved at sende billeder til daglig leder Anders Johanneson, når han ikke er på arbejde, skriver JydskeVestkysten .

- Vi har lavet en ordning, hvor de ansatte tager billeder morgen, middag og aften af køkkenet, så jeg ikke skal tjekke det hver dag. Det sikrer, at vi selv holder styr på rengøringen, og vi har også et rengøringsfirma inde over. De dokumenterer også alt. Samlet kan du sige, at det her har vist mig og mine medarbejdere, at rengøring er vigtigt, når du har med mad at gøre. Det er irriterende og dumme lærepenge, siger Anders Johanneson til JydskeVestkysten.

Ved Fødevarestyrelsens kontrolbesøg hos Burger Shack i Kolding 4. juni var der ifølge avisen en lang række ting, der skulle rettes op på. Kontrollanterne konstaterede blandt andet, at "i tilberedningsområde er der ansamlinger af gamle madrester på gulve under bordplade med friture og stegeplade samt under serverings/køledisk". Der var også snavset på væggene omkring rørføringen, og indvendigt i opvaskemaskinen var der fedtet og med tydelige sorte belægninger.

Ud over at stramme op på dokumentationen har Anders Johanneson også fået ombygget den del af køkkenet, hvor der før var fedtede rør, nævner JydskeVestkysten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078