23948sdkhjf

Mammen Mejerierne vil måske lave andet end ost

Mammen Mejerierne, der driver ostemejerier i Mammen, Onsild og Drøsbro, kunne godt finde på at begynde at lave andre produkter end ost.

Det har direktør og indehaver Lars Staunsbæk fortalt i et interview med magasinet Erhverv+ Østjylland, som dog ikke nævner noget om, hvilke produkter der er tale om.

Og det er der en god grund til, for Lars Staunsbæk ved det ikke, fortæller han til Food Supply.

- Der er slet ikke nogle aktuelle planer. Det er vel sådan noget, man hele tiden går og spekulerer på - om man på et tidspunkt skulle udvide sortimentet. Det eneste, jeg kan sige, er, at det i givet fald selvfølgelig bliver inden for mejerisektoren, siger Lars Staunsbæk.

Han kan under alle omstændigheder glæde sig over, at Mammen Mejerierne efter nogle særdeles svære coronamåneder nu begynder at kunne se lys forude.

- Der blev jo helt lukket ned for salget til hoteller og restauranter i Sydeuropa, men nu ser vi en opadgående kurve. De begynder at købe igen.

- Alt i alt er vi kommet fornuftigt igennem krisen. Ikke godt, men heller ikke forfærdeligt, konstaterer Lars Staunsbæk.

Mammen Mejerierne rundede i 2019 for første gang en milliard kroner i omsætning. Resultatet efter skat steg fra 12,3 til 14,8 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11