23948sdkhjf

Kokken & Jomfruen bygger nyt domicil

Cateringvirksomheden investerer store dele af den stigende bruttofortjeneste i blandt andet kundeservice, markedsføring og nye lokaler i Odense.
Det koster penge at tjene penge, lyder et gammelt mundheld, som efterleves til fulde hos Kokken & Jomfruen.

Her er bruttofortjenesten steget med 32 procent, så den i 2010/11 lå på 45,6 mio., mens driftsresultatet gik tilbage med 2 mio. kr. og landede på 5,7 mio. kr.

Direktør Henrik Nygaard forklarer:

- Vi har gennem det seneste års tid investeret mange penge i bestræbelserne på at få flere og mere tilfredse kunder. Det har betydet, at vi har ændret og forbedret en lang række områder i vores virksomhed. Det drejer sig både om en bedre kvalitet på råvarer, udvikling af nye og spændende retter samt forbedringer i vores kundeservice, ligesom vi har investeret i øget markedsføring.

Han fortsætter:

- Det vil på kort sigt vise sig negativt på regnskabet, men det er ok, når man foretager en investering i fremtiden. Vi er nemlig overbeviste om, at det på den lange bane vil give os en større indtjening, fordi vi nu vil få endnu flere tilfredse kunder.

Nyt domicil i Odense
Kokken & Jomfruen nøjes dog ikke med fokus på madvarekvaliteten. Cateringvirksomheden har således iværksat planer om at danne et nyt domicil, som skal ligge i Tietgenbyen i Odense.

Her vil Kokken & Jomfruen samle hovedkontor og et stort, nyt køkken under samme tag. Byggeriet forventes at være færdigt i løbet af et par år.

- Vi glæder os rigtig meget til byggeriet er færdigt, og vi kan byde kunderne velkommen i vores nye og tidssvarende lokaler, siger Henrik Nygaard, som samtidig sender en tak til virksomhedens ansatte for deres indsats i årenes løb.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094