23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kokken & Jomfruen bygger nyt domicil

Cateringvirksomheden investerer store dele af den stigende bruttofortjeneste i blandt andet kundeservice, markedsføring og nye lokaler i Odense.

Det koster penge at tjene penge, lyder et gammelt mundheld, som efterleves til fulde hos Kokken & Jomfruen.

Her er bruttofortjenesten steget med 32 procent, så den i 2010/11 lå på 45,6 mio., mens driftsresultatet gik tilbage med 2 mio. kr. og landede på 5,7 mio. kr.

Direktør Henrik Nygaard forklarer:

- Vi har gennem det seneste års tid investeret mange penge i bestræbelserne på at få flere og mere tilfredse kunder. Det har betydet, at vi har ændret og forbedret en lang række områder i vores virksomhed. Det drejer sig både om en bedre kvalitet på råvarer, udvikling af nye og spændende retter samt forbedringer i vores kundeservice, ligesom vi har investeret i øget markedsføring.

Han fortsætter:

- Det vil på kort sigt vise sig negativt på regnskabet, men det er ok, når man foretager en investering i fremtiden. Vi er nemlig overbeviste om, at det på den lange bane vil give os en større indtjening, fordi vi nu vil få endnu flere tilfredse kunder.

Nyt domicil i Odense

Kokken & Jomfruen nøjes dog ikke med fokus på madvarekvaliteten. Cateringvirksomheden har således iværksat planer om at danne et nyt domicil, som skal ligge i Tietgenbyen i Odense.

Her vil Kokken & Jomfruen samle hovedkontor og et stort, nyt køkken under samme tag. Byggeriet forventes at være færdigt i løbet af et par år.

- Vi glæder os rigtig meget til byggeriet er færdigt, og vi kan byde kunderne velkommen i vores nye og tidssvarende lokaler, siger Henrik Nygaard, som samtidig sender en tak til virksomhedens ansatte for deres indsats i årenes løb.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|