23948sdkhjf

Fødevarefolk kan igen få gratis hjælp til at slå igennem i Indien

Små og mellemstore danske foodtechvirksomheder har nu en ny mulighed for at få fodfæste i Indien med gratis hjælp fra projektet Nordin.

Ansøgningsrunden for i år er åben for alle danske SMV’er indtil udgangen af september. Der er allerede udvalgt fire virksomheder fra den danske fødevareindustri - deriblandt Lyras, der har opfundet en ny metode til at kold-pasteurisere væsker, for eksempel mælkeprodukter, ved brug af UV-lys. Med på den foreløbige liste er også Jimco, Jeros pg CT-Technologies.

Bag Nordin står Dansk Industri, organisationen Asia House, Innovation Centre Denmark og startup-hjælperen Green Innovation Group. De tilbyder, at interesserede virksomheder, der er egnede til det, kvit og frit kan deltage i et program af et års varighed, hvor udvalgte danske og indiske SMVer i partnerskab tester, tilpasser og demonstrerer danske løsninger i Indien.

Projektet tager den enkelte virksomhed gennem et program af forskellige lærerige udfordringer med eksperter inden for forretningsudvikling på det indiske marked. Der er også introduktion til
potentielle forretningspartnere og kunder i Indien, og alt i alt sørger Nordin for, at de danske virksomheder får den bedst mulige begyndelse på det indiske marked, konstaterer projektfolkene.

Nordin-programmet har allerede vist sig at være en succes. Sidste år udvalgte Nordin 11 virksomheder fra ansøgningspuljen. Otte af dem gennemførte programmet til ende, og syv af
disse er stadig i dag aktive på det Indiske marked, fortæller Nordin.

Mere om projektet og ansøgningsprocessen kan findes her.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094