23948sdkhjf

Intech henter ny administrerende direktør

Kim Weidemann tiltræder som ny administrerende direktør hos Intech International.

Han kommer fra en stilling som direktør hos Klokkerholm Karosseridele, hvor han siden 2012 har siddet som administrerende direktør.

Hos Intech har de to ejere, Leif Carøe Andersen og Carsten Trudslev, hidtil haft det daglige ansvar, og begge fortsætter også som direktør for henholdsvis Seafood-afdelingen og Food-afdelingen. Både Leif Carøe Andersen og Carsten Trudslev ser frem til det nye samarbejde.

- Det har været en lang proces. Vi har længe været på udkig efter den helt rigtige person – én med bred erhvervsmæssig erfaring inden for ledelse og virksomhedsudvikling og én med dokumenterede resultater. Det har vi nu fundet. Kim er erfaren i dansk og internationalt erhvervsliv, og vi er sikker på, at han er den helt rigtige person til posten og til at flytte Intech videre op på næste niveau, udtaler Carsten Trudslev.

Ansættelsen af en ny administrerende direktør giver samtidig mulighed for, at Intechs to ejere kan fokusere på hver deres kerneområde.

– Det skaber muligheden for, at både Carsten og jeg kan fokusere 100 pct. på de områder, hvor vi har vores spidskompetencer nemlig inden for henholdsvis Food- og Seafood-projekterne, siger Leif Carøe Andersen.

Også Ny CFO

Kim Weidemann har i sin karriere opnået en solid erfaring gennem sit arbejde hos flere store danske virksomheder som Wrist, Pedershaab og Danyard. Han ser skiftet til Intech som et naturligt skridt i sin karriere.

- Intech er en yderst interessant virksomhed, som står overfor nogle spændende strategiske udfordringer, og jeg ser meget frem til arbejdet med at få implementeret de tiltag, som allerede ligger i støbeskeen samt udvikle nye, der alle skal bidrage til virksomhedens fremtidige vækst, fortæller Kim Weidemann.

Det nye setup inkluderer også en ny CFO, hvilket bliver i skikkelse af Henrik Schaar, som tiltræder den 1. september 2020. Han er uddannet hos PWC og kommer senest fra en stilling som group CFO for Dynaudio Group, Skanderborg. Henrik Schaar har i sin karriere blandt andet haft ansættelse hos HK Scan og Lego Group.

Ambitiøs vækststrategi

Hos Intech har man en klar og ambitiøs vækststrategi for de kommende år. Der er allerede iværksat forskellige investeringer og initiativer, som skal understøtte ledelsens forventning om, at Intech er dobbelt så stor om fem år.

Intech har hovedkontor i Brønderslev samt et datterselskab i Pandrup og et kontor i Norge og beskæftiger cirka 100 medarbejdere. Virksomheden råder over 6.500 kvadratmeter produktion, lager og kontor.

Intech designer og fremstiller rustfri procesudstyr og fabrikker til fiskeindustrien og fødevareindustrien samt industriautomatik i form af blandt andet komplette robotceller og palleteringssystemer. Der leveres til hele verden, og eksportandelen udgør cirka 90 pct. af omsætningen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078