Ny mad- og vinfestival indtager Tivoli
Den 29. august starter en helt ny mad- og vinfestival, der med sin placering midt i Tivoli skal understrege Københavns rolle som gastro-by.
Tivoli Mad og Vin Festival bliver til i samarbejde med Landbrug og Fødevarer, og byder på en lang række aktiviteter, der har til formål at pirre nysgerrigheden hos de besøgende.
– Med Tivoli Mad & Vin Festival ønsker vi at give gæsterne madoplevelser, inspiration og input. Der er lagt op til socialt samvær med maden og vinen i fokus. Vi garanterer, at der er noget for alle, både vinkenderen, foodie'en og den sultne børnefamilie, siger Jakob Volquards Harreby, Tivolis General Manager for Food and Beverage, i en pressemeddelelse.
Ifølge Mikkel Ustrup, Operations Director hos Nimb, er festivalen Tivolis største gæste-satsning denne sommer.
– Med festivalen håber vi, at vi kan sætte nye standarder for gastro oplevelser i Tivoli og bliver det en succes kan festivalen forhåbentligt blive en tilbagevendende begivenhed, siger han.
Fra jord til bord
At festivalen arrangeres i samarbejde med Landbrug og Fødevarer betyder desuden, at gæsterne ikke blot kan opleve den sidste del af værdikæden. Landbruget vil nemlig gøre sit indtog i den gamle have i forbindelse med åbningen af festivalen, når landbrugsmaskiner og redskaber indtager plænen i den centrale del af parken.
– I Landbrug & Fødevarer er vi begejstrede for samarbejdet med Tivoli. I år giver vi københavnerne og danskerne mulighed for at komme helt tæt på det moderne landbrug, når landbrugsmaskiner i alle afskygninger ruller ind på Plænen. Coronakrisen har gjort det svært at invitere danskerne ud på de mange gårde, men nu bringer vi landbruget ind i byen. Det bliver en moderne høstfest, som jeg håber, publikum tager godt imod, siger Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer.
Festivalen løber fra d. 29. august til d. 20. september.
Program for Tivoli Mad & Vin Festival 2020 29 & 30 august: Smørrebrødsfestival i Tivoli, H. C. Andersen Slottet 29. og 30 august: Landbrugsdag med landbrugsmaskiner i samarbejde med Landbrug & Fødevarer, Plænen 1. september: DM i sommelier på Axelborg 3. september: Gemyse langbordsmiddag med Aarstiderne og danske vinproducenter, på Gemyse 4. og 5. september: Weber Grill Academy laver mini-pizzaer med repræsentant fra grill-landsholdet i Jubilæumshaven 5. og 6. september: Chokoladefestival i Tivoli, 5. september på Cakenhagen og i Nimb Bar, 6. september på Cakenhagen 6. september Lene Tvedegaard fra Toftegaard Gartneri holder oplæg om chili, og tomater og krydderurter Jubilæumshaven 6. september: Krebsegilde, Plænen 9., 10. og 11. september: Italienske dage på Mazzoli’s og i Jubilæumshaven 12. september: Ginsmagning med Henrik Hammer, Nimb Rotunden 12. og 13. september: Børnerestaurant med tre-retters menu i Garden Deli, Jubilæumshaven 12. og 13. september Oplæg og workshop med ByBi i Jubilæumshaven 18. september Madmarked på Plænen 19. september Whisky smagning med The Macallan & Highland Park i Nimb Bar 16. september Dom Perignon-smagning, i Nimb Bar - 18., 19. og 20. Franske dage i Nimb Brasserie og Nimb Bar Festivalen varer fra 29. august til 20. september. Se programmet og læs mere på Tivoli.dk |