23948sdkhjf

Intech International klar til stor ekspansion

Medarbejderstaben skal formentlig mere end fordobles, hvis Intech International fortsat skal kunne følge med efterspørgslen på rejekogeren Connie.
En vaskeægte succeshistorie.

Sådan må beretningen om rejekogeren Connie fra Intech International beskrives.

Efter længere tids grundige forberedelser, blev rejekogeren for alvor præsenteret på DanFish-messen i oktober i Aalborg , og siden er det bare gået fremad i et hastigt tempo for firmaet.

Intech International har netop indgået aftale med et stort grønlandsk rederi, som efter alt at dømme kommer til at åbne flere døre i branchen.

Læs mere om rejekogeren Connie her.

- Når dette rederi først aftager vores rejekoger, er der ingen diskussion tilbage om produktet i resten af branchen. Dem vil vi rigtig gerne levere til. Det er et meget seriøst rederi, og de har en dygtig besætning på deres skibe - det er vigtigt, hvis tingene skal lykkes fra start, siger direktør Leif Andersen til Nordjyske.

Skal have 40 ansatte
Han forventer derfor også, at antallet af medarbejdere snart skal forøges markant.

- Vi skal til at rekruttere nye folk - vi mangler ingeniører og maskinteknikere, og vi mangler smede og rejsemontører med kendskab til branchen, siger Leif Andersen og tilføjer:

- Det er vigtigt for mig, at organisationen skal kunne bære, at vi bygger til og får mange flere folk. Vi forventer, at vi skal have 40 mand ansat - i dag er vi 17-18 stykker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094