23948sdkhjf

Familie scorede 139 millioner på salget af Good Food Group

Da Otto Christensen og hans to sønner, Torben og Allan Christensen, i slutningen af 2018 besluttede at sælge fødevarevirksomheden Good Food Group til Maj Invest, sikrede de sig en formue på 139 millioner kroner.

Det skriver FødevareWatch med henvisning til nye regnskaber fra Vejle-familiens holdingselskaber.

75 millioner kroner af salgsprisen gik til Otto Christensen, der ejede majoriteten af Good Food Group. Sønnerne kunne hver sætte 32 millioner ind på kontoen. Virksomheden, der står bag fødevarebrands som Svansø, Hornbech og Skælskær, blev grundlagt i 1962 af Otto Christensens forældre, Inga og Peter Christensen..

Efter salget har familien Christensen været med til at etablere investeringsfonden Hands-on Mikrofonden, der investerer i fødevarevirksomheder, nævner mediet. Bag fonden står også blandt andre tyggegummifamilien Bagger-Sørensen samt familien Eskildsen, der ejer kagekoncernen Givesco.

Læs også: Good Food Group klar til at træde på speederen

Good Food Group fik i forbindelse med Maj Invests overtagelse ny topchef i form af Lillie Li Valeur, som har et klart mål for øje:

Læs også: Fødevarekoncern om 2017: Forfærdeligt

- Jeg er ansat af de nye ejere hos Maj Invest til at sørge for vækst, så jeg ser på alt, hvad der kan gøre vores forretning større. Vi skal op på to-cifrede væksttal, og det skal ske i løbet af et par år, sagde Lillie Li Valeur i juli til Food Supply.

Koncernen havde i 2019 en omsætning på 1,22 milliarder kroner og et overskud på 18 millioner.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.252