23948sdkhjf

WorldStar til Plus Pack

En tidsbesparende teknologi indbragte Plus Pack den største hæder i form af en World Star award.
Plus Pack kan nu bryste sig af at have vundet en World Star award 2011-2012 for de patenterede Tibon alu-containere sammen med Danapak Flexibles og Tibon Technology ApS.

Juryen bag kåringen gav denne begrundelse til Tibon:

- Emballagen er produceret ved hjælp af en patenteret teknologi, der kan reducere tilberedningstiden betydeligt, og derved bruge mindre energi i forhold til lignende emballage. Det er en revolutionerende grøn teknologi. Løsningen giver hurtigere og mere pålidelig opvarmning, som er en sand gave til forbrugere og fødevareindustrien. Det er også en fordel for miljøet, fordi den er baseret på en mindre CO2-udledning.

I november modtog Plus Pack en Scanstar for Tibon , og det glæder selv sagt firmaets administrerende direktør, Steen Haustrup.

- Vi arbejder hver dag hårdt for at kunne tilbyde nye, innovative emballageløsninger til vores kunder i hele Europa, så de kan udnytte markedsmulighederne til fulde og øge deres salg. Både ScanStar og WorldStar er en anerkendelse af, at Plus Pack leverer unikke løsninger, og der er vi selvfølgelig stolte af, siger han til Food Supply.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109