23948sdkhjf

"Naive eller geniale": Burgerbrødre tordner videre og åbner nye restauranter

Selv om de igen er ramt af coronanedlukning og p.t. kun må sælge takeaway, er brødrene bag burgerkæden The Burger Concept, Simon og Morten Franck Jakobsen, ukuelige optimister:

De fortsætter ufortrødent med at gøre kæden større og større og har stadig tro på 20 restauranter om halvandet år. Lige nu er der seks, efter at den nyeste afdeling åbnede i Kolding i november.

- Det her med corona, det kommer vi over. Det er bare et lille bump på vejen, og vi tordner videre. Så må tiden vise, om vi er naive eller geniale, siger Simon Franck Jakobsen til Food Supply.

Den næste restaurant i kæden åbner efter planen i Sønderborg i midten eller slutningen af januar, og der også skrevet under på en lejeaftale vedrørende en by, hvor The Burger Concept vil slå dørene op i april eller maj.

- Og så har vi planer om endnu en åbning i februar eller marts, men dér er papirerne ikke skrevet under endnu, fortæller den yngste burgerbror.

Ud over i Kolding ligger de nuværende restauranter i Holstebro, Silkeborg, Viborg, Horsens og Odense. 

Første lokation er solgt

Indtil for nylig var der også en afdeling i Egå ved Aarhus - den allerførste, som brødrene åbnede for fire år siden. 

- Men den lokation har vi solgt, for den passede ikke ind i konceptet. Restauranten i Egå lå sådan lidt afsides, hvor vi nu går efter centrale placeringer, hvor der kommer masser af trafik, forklarer Simon Franck Jakobsen.

Den nye ejer af adressen i Egå er en anden restaurantkæde med voldsomt vokseværk, pizzakæden Ild Pizza.

The Burger Concept har ikke mindst fået succes med et koncept, hvor kunderne kunne få burger og pommes frites for 39 kroner. Prisen er nu hævet til 49 kroner, men det er til gengæld en pris, som ifølge Simon Franck Jakobsen er kommet for at blive i lang tid.

- Med mindre der sker noget helt vildt, så er det en pris, der i hvert fald kan holde to-tre år, fastslår han.

The Burger Concept omsætter ifølge indehaverne for "et pænt tocifret millionbeløb" om året - et beløb, der med de kommende måneders nye åbninger efter planen passerer 100 millioner kroner.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096