23948sdkhjf

Scoop: Tidligere McDonald's-boss skifter til "et lyntog" i burgerbranchen

Når burgerkæden The Burger Concept i de kommende måneder efter planen åbner op imod 10 nye restauranter i Danmark, bliver det med en særdeles erfaren burgermand i forreste række:

Indehaverne Simon og Morten Franck Jakobsen har netop hyret Christian Ellemann Larsen som kædens nye - og første - driftsdirektør.

Han kommer med 30 års erfaring fra burgerkæmpen McDonald's, hvor han blandt andet har været restaurantchef og Field Service & Franchise Manager, sidstnævnte som ansvarlig for alle McDonald’s franchiserestauranter i Danmark.

- Det er et scoop, og jeg er stolt af, at vi kan tiltrække en kandidat som Christian. Det er bevis på, at vi er i gang med at få meget kompetente folk ind i virksomheden. I bund og grund skal vi selv næsten altid være de dummeste i lokalet, siger Simon Franck Jakobsen til Food Supply.

Stort netværk

Selv fastslår Christian Ellemann Larsen, at han simpelthen er hoppet på et lyntog, med henvisning til The Burger Concepts eksplosive vækst. Efter at have åbnet den første restaurant i Aarhus-området i 2017 er brødrene Jakobsen nu oppe på syv restauranter og åbner inden længe i både Aalborg, Hjørring og Viby.

- Simon og Morten er chauffører på det her lyntog; jeg skal sørge for, at vognene bliver ved med at hænge på. Jeg skal optimere og strukturere driften - vi kan jo ikke gøre 50 ting på én gang, påpeger Christian Ellemann Larsen.

- Og så har jeg jo også et stort netværk i branchen og ved blandt andet en masse om, hvordan man får det rigtige udstyr til de rigtige priser, tilføjer han.

Efter 30 år hos McDonald's har Christian Ellemann Larsen senest været regionschef hos Jensens Bøfhus med ansvar for syv restauranter på Fyn og Sjælland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079