23948sdkhjf

Kødfabrik lukker - hele produktionen bliver flyttet til Grisogko

I forbindelse med, at Grisogko i Haderslev netop har købt den sjællandske sous vide-producent Leco Convenience Food, lukker Leco i Bjæverskov.

Hele produktionen bliver flyttet til Grisogkos kødfaciliteter i Haderslev, fortæller direktør Søren Hansen til Food Supply.

- Vi har pladsen til det, så det er bare et spørgsmål om at få flyttet Lecos anlæg hertil. Det handler om tre store sous vide-kar i et integreret procesanlæg.

- Det hele skulle være flyttet, indkørt, testet og klar til produktion om et par uger, siger direktøren.

Han oplyser, at der i første omgang bliver tale om at ansætte et par nye medarbejdere i Haderslev.

- Der er ikke brug for så mange, og der har heller ikke været så mange ud over Stig i Bjæverskov. Han har fungeret som en stor blæksprutte, siger Søren Hansen med henvisning til Lecos nu tidligere medejer og direktør, Stig Christiansen.

Direktørskifte

Stig Christiansen har i forbindelse med salget ønsket at trække sig tilbage, så Søren Hansen sætter sig selv i direktørstolen for Leco, der fortsætter som selskab, men som en integreret del af Grisogko.

Under alle omstændigheder forventer Søren Hansen en forholdsvis rolig indkøring af den nye sous vide-produktion i Haderslev, ikke mindst fordi Leco i høj grad leverer til den coronaramte foodservicesektor.

Man kan dog knap nå at spørge ham, om det ligefrem er en fordel med lavt blus under indkøringen, før han venligt afbryder:

- Nej, vi vil hellere have fuld tryk på end have tid til at øve os!

Søren Hansen er også direktør for fødevarevirksomheden Hanegal, som han sammen med forretningspartneren Michael Vadgaard Jørgensen ejer 60 procent af.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078