23948sdkhjf

Fabriksejer igen: Det blev for kedeligt at gå hjemme

Steffen Ramsgaard er klar til at tage en ny tørn som virksomhedsejer - som en af hovedkræfterne i den nyåbnede fødevarevirksomhed INfoods i Låsby.

Efter et lille års tid som "efterlønner" kunne han ikke holde ud at gå hjemme længere. Selv ikke den store fritidsinteresse som lystfisker kunne give ham mening nok i tilværelsen.

- Så gammel er jo heller ikke, siger Steffen Ramsgaard, der er fyldt 61 år, og som er uddannet pølsemager hos Plumrose i Viby og altid har elsket at arbejde.

Tankerne kørte rundt oppe i hovedet på ham. Han ville i gang igen. Han ville starte en ny fødevarevirksomhed.

- Da jeg i 2003 etablerede DK-Foods i Thorning tjente jeg ikke en krone de første to år. Det var en barsk tid, som også kostede mit første ægteskab, husker han.

Livsværket blev solgt

Siden hen kom der andre boller på pepperonien, og virksomheden blev en klokkeren succes. Da livsværket blev solgt til først til kapitalfonden Maj Invest og siden til Danish Crown, blev både makkeren Per Larsen og Steffen Ramsgaard nogle holdne mænd. Per Larsen er naturligvis også medejer af INfoods.

- Den her gang skulle jeg ikke spørge banken først. Jeg gik bare i gang, siger Steffen Ramsgaard, der i øvrigt er blevet gift igen.

Han forklarer, at han kontaktede Skanderborg Kommune for at høre, om den kunne hjælpe ham på vej. Grunden havde han selv fundet og købt i Låsby. Kommunen stillede prompte op med en række kapaciteter, og i løbet af 14 dage modtog han byggetilladelsen. Sådan.

- Det kalder jeg exceptionel service. Jeg har aldrig oplevet, at en kommune arbejder så professionelt og erhvervsvenligt, påpeger Steffen Ramsgaard.

Nu er produktionen ved at blive kørt i gang i Låsby med Steffen Ramsgaard som produktionschef, produktudvikler og direktør. Og denne gang er Danish Crown med som medejer fra starten.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094