23948sdkhjf

Burgerbrødre ramt af konkursfrygt fastslår: - Vi overlever med 100 procents sikkerhed

Den midlertidige lukning af hele burgerkæden The Burger Concept, der lukkede de sidste restauranter 1. marts for at få fuldt udbytte af statens coronahjælpepakker, har medført nervøsitet i kundekredsen.

Ikke mindst hos nogle af de kunder, der har købt gavekort til The Burger Concept til halv pris under coronakrisen. På kædens Facebook-side er der blevet luftet frygt for, at kæden går konkurs og pengene er spildt - men det er der absolut ingen grund til at frygte, fastslår Simon Franck Jakobsen, der ejer The Burger Concept sammen med sin bror, Morten Franck Jakobsen.

- Vi overlever med 100 procent sikkerhed det her. Faktisk har krisen gjort os meget, meget stærkere. Vi har fået forretningsmodellen. skåret endnu bedre til, og der bliver desuden åbnet nogle nye muligheder i markedet.

- Vi har stadig masser af planer om at ekspandere, og i og med at andre virksomheder er gået konkurs, vil det være nemmere at få en god deal med udlejerne, når der er flere ledige lejemål, nævner Simon Franck Jakobsen.

Den nyeste The Burger Concept-restaurant ligger i Sønderborg og skulle efter planen have været åbnet i januar. Coronanedlukningen har betydet, at den lige nu ligger tom hen, men helt klar til bedre tider.

- Og så åbner vi efter planen i slutningen af april midt i Aalborg og derefter i Metropol i Hjørring i maj, fortæller Simon Franck Jakobsen.

Om 2020 konstaterer han, at regnskabet endnu ikke er gjort op, men at det helt sikkert blev et træls år med minus på bundlinjen.

- Til gengæld tror jeg absolut ikke, at vi kommer til at tabe penge i år. Alt efter, hvornår samfundet bliver åbnet, tror jeg sagtens, vi kan nå et overskud på tre millioner kroner.

- Jeg har tidligere sagt, at vi ville komme op på at omsætte for 100 millioner omkring 2022, og det kommer helt sikkert til at holde. Havde det ikke været for corona, havde vi nok nået det allerede i år, men nu bliver det med 100 procents sikkerhed næste år, lyder den sikre melding fra Simon Franck Jakobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078