23948sdkhjf

Corona stoppede en pizzaproduktion, der var helt klar til at gå op i gear

Når familievirksomheden Casa Italia i Farum producerer pizzabunde og sandwichbrød til både professionelle aftagere og almindelige forbrugere, sker det p.t. med et enkelt produktionshold.

Og det skyldes corona, fastslår salgsdirektør Daniele Terrida.

- Vi skulle til at gå op i to-holdsskift, nærmest i det sekund, coronakrisen begyndte sidste år. Så det blev ikke til noget, men nu forventer vi at indføre to hold her til sommer, om corona vil. Og så kan vi senere gå op i tre-holdskift, så vi kan bage 18.000 brød i døgnet.

- Der er ved at komme gang i tingene igen, og vi mærker en klart øget efterspørgsel, ikke mindst fra vores største eksportmarked, Italien. Dér havde vi netop lavet nogle nye aftaler, da der blev lukket ned på grund af corona, og vi håber og tror, at det hele bare blev sat lidt på pause, siger han.

Daniele Terrida nævner, at Casa Italia heldigvis også har et andet ben at stå på - den import af italienske fødevarer og ingredienser, som var virksomhedens udgangspunkt for godt 25 år siden.

- Det har været med til at holde os oven vande, konstaterer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093