23948sdkhjf

Future Food flytter succesfuld frikadelleproduktion efter opkøb

Fødevarekoncernen Future Food Group, der 1. marts opkøbte den succesrige frikadelleprofuktion hos Nr. Onsild Slagtehus Engros ved Hobro, flytter produktionen ud af Nordjylland til nytår.

Derefter skal frikadellerne laves i Haderslev, hvor Future Food har fødevareproducenterne Hanegal og Grisogko.

Det skriver nordjyske.dk.

Future Food købte frikadelleproduktionen af ægteparret John og Connie Madsen, som hovedsageligt har solgt produkterne til catering-firmaer og restauranter. Det har år efter år givet overskud i millionklassen.

- Vi vil gerne samle vores aktiviteter. Desuden har ægteparret Madsen andre planer med lokalerne. Men produktionen i Haderslev bliver fuldstændig som den i Nr. Onsild. Vi skruer alle maskiner ned og samler dem på akkurat samme måde i Haderslev, siger Future Food-direktør Søren Hansen til nordjyske.dk.

Han oplyser også, at alle otte ansatte i Nr. Onsild bliver tilbudt at flytte med til Haderslev.

Ud over frikadeller omfatter opkøbet - og flytningen - en produktion af blandt andet kødboller, medister, karbonader og farsbrød.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094