23948sdkhjf

Flensted måtte smide en dags produktion ud

Flensted Food Group, der producerer blandt andet pommes frites, salater, dressinger og mayonnaise i Skovlund, har af Fødevarestyrelsen fået en både på 20.000 kroner, fordi der ved et kontrolbesøg 12. maj dryppede kondensvand ned i flere lokaler i produktionen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ifølge avisen var der blandt andet kondensdråber på en bjælke lige over et åbent kar med mayonnaise. Det fik Flensted til at standse fremstillingen og til at kassere dagens produktion af mayonnaise.

For blot få uger siden var den gal med kondensvand på søstervirksomheden Flensted Snitgrønt, der også ligger i Skovlund i Sydvestjylland. Dér dryppede kondensvand direkte ned i åbne salatbakker, kunne Fødevarestyrelsen konstatere ved et kontrolbesøg, og det udløste også en bøde på 20.000 kroner.

Flensted-direktør Lene Rasmussen siger til JydskeVestkysten, at hun ikke vurderer, at virksomhedens bygninger har generelle problemer, som medfører kondens, men at det har højeste prioritet at undgå det fremover. Ellers har hun ingen kommentarer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094