23948sdkhjf

Dan Duck-konkursen: Fjerkræ for 10 millioner solgt for under en million

Da andeslagteriet Dan Duck i Struer gik konkurs i april, havde det konkursramte selskab, DD Drift, fjerkræ til en bogført værdi på næsten 10 millioner kroner liggende på frost.

Nu er lageret solgt - og til en pris, der ikke er i nærheden af 10 millioner, oplyser konkursboets kurator, Jan Bruun Jørgensen fra advokatfirmaet Andersen Partners.

Han ønsker ikke at oplyse den nøjagtige salgspris, men kan gå med til at sige, at der er tale om under en million kroner. I det beløb er også indeholdt lidt produktionsudstyr, deriblandt nogle kar. 

- Køberen er et selskab, som er ejet af nogle af de samme folk, som har stået bag Dan Duck. De er dygtige forhandlere, og der var ikke andre købere, så det afspejler sig selvfølgelig i prisen, påpeger Jan Bruun Jørgensen.

At det er endt med en pris på under en million kroner kommer ikke som den helt store overraskelse for kuratoren.

- Det fjerkræ, der ligger på frost, er jo bogført til op imod 10 millioner kroner. Men om varelageret kan sælges for ni millioner eller for 900.000 kroner, når det sælges ud af et konkursbo, det er ikke til at vide endnu, sagde han således til Food Supply kort efter konkursen i april.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078