23948sdkhjf

Bygger for millioner: Slagterpar vil have både nyt kødhus og fiskeslagteri

I Holsted øst for Esbjerg har ægteparret Jytte og Roy Sørensen planer om både at bygge en ny fabrik til opskæring og forædling af kødprodukter og at indrette deres tidligere slagtehus til fiskeslagteri.

Det skriver JydskeVestkysten, som fortæller, at parret har købt en byggegrund og nu gør klar til at bygge en forædlingsfabrik på cirka 400 kvadratmeter. Et projekt til seks-otte millioner kroner.

Jytte og Roy Sørensen byggede Holsted Slagtehus i 2001. De stoppede med at slagte og lejede huset ud for fem år siden. Men lejeren gik fallit og lejede slagtehuset videre til Welfare Food, som heller ikke magtede at få økonomi i slagtningerne.

Huset står derfor nu tomt, og det vil ægteparret udnytte til at indrette fiskeslagteri, der skal slagte fisk fra dambrug. Nærmere bestemt fisk, der er inficeret med sygdommen IHN, og som skal slagtes under særlige vilkår, nævner JydskeVestkysten.

Samtidig gør Jytte og Roy Sørensen klar til endnu en tur i retten i en langvarig og kompliceret sag om, hvem der egentlig har rettighederne til det 20 år gamle slagtehus. Welfare Food mener at have papir på  at have købsret til ejendommen, hvilket ægteparret bestrider.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157