23948sdkhjf

Daloon skifter direktør

Efter næsten seks år på posten er Peder Andersen stoppet som direktør for forårsrulleproducenten Dallon, der med virkning fra 17. september nu har Kim Søgaard Buchholz i spidsen.

Det skriver FødevareWatch, til hvem Peder Andersen fortæller, at der intet dramatisk er i skiftet.

- Det er et oplagt tidspunkt at lade nye kræfter komme til, og jeg har i den seneste periode selv været med til at finde min afløser, siger han og lader forstå, at hans mission er kommet i mål og integrationsrejsen tilendebragt.

Daloon har siden slutningen af 2015 været ejet af hollandske Goodlife Foods, som i forbindelse med overtagelsen hentede Peder Andersen ind som afløser for den tidligere ejer og daværende Daloon-direktør, Hemming Van.

Minus til plus til minus

Peder Andersens opgave var at integrere Daloon ind i ejerselskabet og vende udviklingen i Nyborg-virksomheden, som havde underskud i de tre regnskabsår op til ejerskiftet. 

Det gik fint i de første par år, og der var overskud i både 2015, 2016 og 2017. Plusset på 7,5 millioner kroner i 2017 var det bedste resultat siden 2010.

Men så gik det voldsomt tilbage igen, og der var underskud på 22 millioner kroner i både 2018 og 2019, fulgt af et minus på 9,3 millioner sidste år

Den nye Daloon-direrktør, Kim Søgaard Buchholz, har det seneste års tid været ansat som salgschef hos Goodlife Foods.

Han har tidligere også blandt andet været salgschef hos Merrild Kaffe, arbejdet hos System Frugt og Lantmännen og siddet i bestyrelsen hos Bryggeriforeningen og Jensens Køkken.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078