23948sdkhjf

Dansk ejendoms-virksomhed og Meyers åbner spisehus på museum

Ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan og mad- og restaurationsvirksomheden Meyers går sammen om at stifte en ny, moderne restaurant i Danmarks nye kommunikationsmuseet Enigma 

Den nye restaurant får navnet Restaurant Post og bliver et moderne spisested, hvor velsmag, begejstring, bæredygtighed og kommunikationshistorie væver sig ind i hinanden.

- Med Restaurant Post ønsker vi at skabe nogle rammer, der kan begejstre københavnerne og de besøgende med ekstraordinære madoplevelser. Hos Jeudan er det altid vores mål at levere fysiske rammer, som gør det nemt og enkelt for vores kunder. Det vil vi også gerne for københavnerne. For os handler samarbejdet med Meyers derfor ikke kun om at stille rammerne til rådighed, men i lige så høj grad at bidrage til et rum og en oplevelse, der helt enkelt inspirerer i tråd med Enigmas kernefokus, siger adm. direktør i Jeudan, Per W. Hallgren i en pressemeddelelse.

Åbent spisehus

Restaurant Post bliver et spisehus med en kombineret cafe og restaurant, der åbner sig op mod byen og parken – og i selve postbygningen vil rumme en lang række forskelligartede spisesituationer og events med fokus på samtale og at forbinde mennesker.

- Hos Meyers ser vi maden og det gode måltid som en kulturskaber. Noget, der binder mennesker sammen. Maden er nemlig ikke bare næring i traditionel forstand – det er også næring til samtale, samvær og refleksion. Derfor er vi glade for at kunne indgå dette samarbejde med Jeudan. Vi arbejder begge med at skabe netop værdifulde rammer for fællesskaber med omtanke for velvære og bæredygtighed, siger adm. direktør i Meyers, Jesper Uggerhøj.

Den nye restaurant vil åbne i det nye museum i 2022. Restauranten vil blandt andet tilbyde salg af morgenbrød og kaffe til lokale på vej til arbejde, frokost til museets gæster, caféfunktion til både lokale beboere og museumsgæster i løbet af formiddagen og eftermiddagen og som restaurant til middage på aftenen.

Restaurant og museum er placeret i det gamle posthus på Øster Allé 1 på Østerbro i København. Begge dele slår dørene op i 2022 efter en omfattende renovering af en historiske bygning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078