23948sdkhjf

Letz Sushi kan nu skimte overskud efter årevis med store tab

Siden Lars Larsen Group købte sushikæden Letz Sushi i 2013, har kæden tabt godt 95 millioner kroner.

Men kun en enkelt af minusmillionerne er at finde i det netop offentliggjorte 2020/21-regnskab. Her fremgår det, at koncernen endte regnskabsåret frem til 31. august med et underskud på 1,07 millioner kroner, hvor der de to foregående år var minusser på 21,1 og 25,7 millioner.

- Det har været et omskifteligt og turbulent år, stærkt påvirket af Covid-19. De restauranter, der ikke har været lukket, har dog oplevet højere omsætning og overordnet på året været profitable. Dele af detailforretningen har været stærkt udfordret, men forretningsbenet har til trods været profitabelt, skriver ledelsen med direktør Anders Barsøe i spidsen i bemærkningerne til regnskabet.

- Samlet er resultatet væsentligt forbedret fra foregående år, men bliver dog trukket i negativ retning af omkostningerne for de tvangslukkede forretninger, hedder det også.

Om det kommende år skriver ledelsen, at Letz Sushi vil genoptage ekspansionen, når personalesituationen tillader det. Det betyder, at omkostningerne stiger, og derfor  forventer kæden i 2021/22 at tabe et sted mellem én og fem millioner kroner.

Letz Sushi har 17 restauranter i Københavnsområdet og to i Aarhus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093