23948sdkhjf

Kæmpesucces: Løvens Hule ændrede det hele

Mr. Beef-stifter Ole Østberg havde i længere tid haft en vækstplan for sin online kødhandel, da han i februar 2020 flyttede den forholdsvis nystiftede virksomhed ind i de nuværende lokaler i Ringkøbing.

To måneder senere var lokalerne for små, og Mr. Beef måtte sætte et loft på antallet af besøgende i webshoppen, så "kun" 600 dagligt kunne komme ind og handle.

- Vi har haft en voldsom vækst, siden vi kom i fjernsynet, forklarer Ole Østberg med henvisning til den beslutning, der har gjort ham til en ekstremt travl mand med nu 15 medarbejdere. Og snart med en ny, 5.000 kvadratmeter stor fabrik et andet sted i Ringkøbing

Det tog otte måneder for Ole Østberg at afgøre med sig selv, om han havde lyst til at være med i Løvens Hule på DR.

Da han havde sagt ja, og optagelserne var i hus i sommeren 2019, gik der yderligere et halvt års tid, før hele Danmark i februar 2020 kunne se resultatet: Mr. Beef fik to af investorerne i Løvens Hule ind som medejere, idet Jacob Risgaard og Jan Dal Lehrmann købte hver 10 procent.

Før udsendelsen ejede Ole Østberg 60 procent af virksomheden, mens forretningsmakkeren Bjørn Lundsgaard havde 10 procent, Sidstnævnte er siden købt ud, så Ole Østberg nu har 72 procent og de to løve-investorerer 14 procent hver.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109