23948sdkhjf

Cateringmesse for tusindvis af køkkenfolk er tilbage

Over 150 små og store fødevareproducenter er ved at gøre klar til at vise nyheder frem og tilbyde smagsprøver, når Cateringmesse Nord 2. marts igen er på plads i Gigantium i Aalborg.

Messen, der er arrangeret af fødevaregrossisterne AB Catering og BC Catering, er blevet en tradition i uge 9, men blev ikke til noget sidste år på grund af en vis virus.

Som altid er årets udgave målrettet professionelle køkkenfolk fra hele Nordjylland - kokke, økonomaer og andre med daglig gang i et køkken. Der plejer at komme cirka 4.000 gæster, med det helt store rykind efter middag, når køkkenfolk fra kantiner og storkøkkener er færdige med at bespise flere tusinde nordjyder ude på deres arbejdspladser..

Trends og tendenser

Arrangørerne lægger vægt på, at branchen kan diskutere og afprøve trends og tendenser, og i den forbindelse er ikke mindst økologi og bæredygtighed i fokus.

I samarbejde med Økologisk Landsforening laver cateringfolkene et stort økologisk univers, hvor der bliver sat fokus på smagen, og især inspireret ved hjælp af bælgfrugter.

I år bliver der også et nyt, stort non-food-område, hvor gæsterne kan se nærmere på udstyr til det professionelle køkken.

Desuden er der lagt underholdende indslag ind, blandt andet med mad- og bageentusiasten Jon Edlund, som ifølge arrangørerne "vil udvikle seks lækre retter, der blandt andet består af saltvafler, vietnamesiske Bahn-Mi-sandwiches og tacos".

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078