23948sdkhjf

Tulip forøger kapaciteten med 8 procent

En gennemgang af produktionsmetoderne på fabrikken i Aabenraa gav åbenlyse forbedringer for Tulips produktion af leverpostej.
Tulip har øget kapaciteten mærkbart på fabrikken i Aabenraa, og det er endda sket uden en fysisk udvidelse.

Med Intego A/S som sparringspartner gennemgik Tulip hele processen til produktion af leverpostej, hvilket altså gav klare resultater.

- Hele formålet med det omfattende projekt var dels at øge produktionen og dels at forbedre den daglige driftssikkerhed. Vi har opnået begge dele, og ikke mindst kapacitetsforøgelsen på 8 procent er vi naturligvis yderst godt tilfredse med. Efter en kompliceret opstart, fik Intego de rigtige kompetencer allokeret til opgaven, og det resulterede i et fint, konstruktivt og problemfrit samarbejde med vores egne teknikere, så vi nåede i mål med projektet, fortæller Arne Brylle, Fabrikschef, Tulip Aabenraa.

Ekstra bånd indbygget
Tulips leverpostejer produceres på en lang linje med forskellige processer, og en af Integos opgaver var at optimere en del af båndstyringen.

- Ved at optimere automationsdelen, herunder indbygning af et ekstra bånd samt generel optimering af det eksisterende udstyr, kan Tulip nu ekspedere flere postejer mellem to processer på kortere tid, siger Søren Kjær, salgschef hos Intego.

Han fortæller, at den anden del af projektet omfattede den del af processen, hvor leverpostejerne placeres på lagerreoler, hvorfra de ryger ud til pakkeriet. Her byggede Intego også om på båndene samt optimerede både de mekaniske og styringsmæssige dele, så der fremover kan flyttes flere postejer ind i reolerne og videre til pakkeriet på én gang.

I alt har Tulip 10 fabrikker i tre forskellige lande. Seks af fabrikkerne ligger i Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08