23948sdkhjf

Vinder af "Årets Bryggeri" flytter og gør klar til at 10-doble produktionen

Bryggeriet Åben flytter i løbet af 2022 produktionen fra Kolding til hovedstaden. 

Det skriver Fredericia Dagblad.  

Mikrobryggeriet, der blev kåret som Årets Bryggeri i 2019, producerer omkring 150.000 liter øl om året, men kan ikke længere følge med efterspørgslen med de nuværende lokaler i Kolding, forklarer stifter og ejer Philip Hulgaard til avisen.

Han vil opføre et helt nyt bryggeri i Den Grå Kødby i midten af København, hvor helt nyt bryggeriudstyr bliver opstillet i en godt 1.000 kvadratmeter stor hal. Projektet, der også omfatter en restaurant, vil bringe den samlede kapacitet op på 1,5 million liter øl. 
.
- Det bliver en helt ny epoke for os og bryggeriet. Uanset hvordan man vender og drejer det, så er København et mekka for øl, som trækker turister til fra ikke kun indland, men også udlandet. Og placeringen i Kødbyen er en drøm, som går i opfyldelse, og noget, som jeg har ventet på skulle ske. Det er samtidig angstprovokerende, for der skal virkelig produceres meget øl, siger Philip Hulgaard til Fredericia Dagblad.

Han grundlagde Åben i 2017 sammen med barndomsvennen Johannes Karstoft, der dog siden er trådt ud af virksomheden for at koncentrere sig om sit landbrug.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094