23948sdkhjf

Flere lyspunkter gør milliontab nemmere at sluge for Dagrofa Foodservice

Selv om Dagrofa Foodservice netop har præsenteret et 2021- regnskab med et underskud på 61 millioner kroner, er der også lyspunkter at finde for administrerende direktør Niels Miles Frandsen.

Det skyldes ikke kun, at resultatet trods alt er markant bedre end i 2020, som endte med et underskud på133,5 millioner kroner, men også, at en stribe af Dagrofa Foodservices datterselskaber, som koncernen ejer helt eller delvist, har fremgang og overskud.

- HKI Ost har forbedret resultatet fra 1,1 million kroner i 2020 til 4,3 millioner i 2021

- Det fynske slagteri Grambogård har øget overskuddet fra 2,7 til 4 millioner kroner

- Den økologiske totalleverandør Grøn Fokus har øget overskuddet fra 3,2 til 4,5 millioner kroner.

- Vi var forberedt på, at 2021 ville blive et anderledes år, men der er ingen tvivl om, at det gik bedre end forventet. På trods af at vi først på året var igennem flere måneders lockdown, og at vi oplevede endnu en omgang restriktioner i december, så synes jeg, at vi klarede det godt. Vi er bestemt ikke i mål, men vi er på rette vej, konstaterer Niels Miles Frandsen, der tiltrådte 1. april 2021, i en skriftlig kommentar.

Direktøren glæder sig også over normaliseringen af samfundet:

- 2022 bliver et godt år, hvor vi skal sikre fremgang i forhold til sidste år. Og vi går efter at få sorte tal på bundlinjen i 2022, skriver Niels Miles Frandsen.

Egenkapitalen udgør i dag 72,3 millioner kroner mod 133, 5 millioner i 2020. I 2017 var den oppe godt 200 millioner.

Dagrofa Foodservice tilbyder mere end 30.000 unikke varenumre. I 2021 omsatte virksomheden for 3,8 milliarder kroner mod 3,6 milliarder året før.

Virksomheden beskæftigede i gennemsnit 821 fuldtidsansatte medarbejdere i 2021.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094