23948sdkhjf

Bøvl med kemien: Orskov Foods har droppet ny direktør efter en måned

Frugtkoncernen Orskov Foods på Fyn har efter mindre end en måned med Bo Lundberg som ny direktør igen en ny mand i front: Den hidtidige vicedirektør, Henning Frederiksen, er indsat som midlertidig administrerende direktør.

Det skriver FødevareWatch, som fortæller, at Orskov Foods begrunder skiftet med, at kemien mellem parterne ikke var rigtig.

Derfor har bestyrelsen taget den hurtige beslutning om at skifte ud på posten med det samme og gå i gang med at finde en permanent topchef til den familieejede koncern, nævner mediet.

Orskov Foods meddelte 7. juni, at direktør Carlos Ragone med virkning fra samme dag var blevet afløst af Bo Lundberg. Og 20. juni oplyste koncernen så via et opslag på LinkedIn, at Carlos Ragone er død. Han havde været direktør i virksomheden siden 1990.

Skiftet fra Carlos Ragone til Bo Lundberg som direktør betød, at fødevarekoncern for første gang i sin 84 år lange historie fik en administrerende direktør, der ikke er medlem af ejerfamilien. Carlos Ragone, der giftede sig ind i familien Ørskov, betegnede skiftet som rettidig omhu.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125