Fund af salmonella på verdens største chokoladefabrik, placeret i Wieze i Belgien, har givet bøvl også hos danske chokoladevirksomheder.
Den schweiziske chokoladegigant Barry Callebaut, der ejer fabrikken, har således måttet rationere sine leverancer, men tilsyneladende ikke mere, end at de danske kunder har kunnet klare sig igennem.
- Før ...
Kæmpestor chokoladefabrik måtte skære ned på mængderne for at have nok til alle
For en sikkerheds skyld spærrede vi selv internt et batch, og kort tid efter fik vi så en mail om, at det hele var clearet, fortæller Jakob Skovsgaard fra Kathrine Andersen Chokolade. Arkivfoto: Henrik Kongsgaard
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer