Fund af salmonella på verdens største chokoladefabrik, placeret i Wieze i Belgien, har givet bøvl også hos danske chokoladevirksomheder.
Den schweiziske chokoladegigant Barry Callebaut, der ejer fabrikken, har således måttet rationere sine leverancer, men tilsyneladende ikke mere, end at de danske kunder har kunnet klare sig igennem.
- Før ...
Kæmpestor chokoladefabrik måtte skære ned på mængderne for at have nok til alle

For en sikkerheds skyld spærrede vi selv internt et batch, og kort tid efter fik vi så en mail om, at det hele var clearet, fortæller Jakob Skovsgaard fra Kathrine Andersen Chokolade. Arkivfoto: Henrik Kongsgaard
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement