23948sdkhjf

Madværkstedet vender tilbage med nye eventkoncepter

Det bliver med et forstærket fokus på events og oplevelser, når fødevaremessen Madværkstedet vender tilbage 21.-22. marts næste år. 

Fødevarebranchens faglige mødested i København foregår i Lokomotivværkstedet og byder foruden produktdemoer, masterclasses og workshops også på VIP-køkkener med private dining.

Madværkstedet satte allerede i 2017 og 2019 en ære i at være en levende messe, og når 2023-udgaven af fødevarebranchens faglige mødested i København tager fart, skrues der yderligere op for messens sanse- og oplevelsesmæssige kvaliteter. oplyser arrangørerne fra MCH Messecenter Herning.

Som noget nyt bliver Madværkstedet således i denne tredje ombæring væsentligt mere eventbaseret end tidligere. Udstillerne får mulighed for at deltage i forskellige events, afhængig af, hvilket område på messen de udstiller i - det kan være produktdemoer, masterclasses eller workshops.

- Idéen er at gøre Madværkstedet til en endnu mere levende messe, hvor de besøgende kan opleve, arbejde med og deltage i forskellige events med udstillernes produkter som omdrejningspunkt, forklarer Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Messen indrettes med oplevelseszoner og værksteder inden for forskellige produktkategorier. Tanken er, at områderne skal fungere som både lærerige, indbydende og horisontudvidende universer, hvor diverse kendte aktører fra madscenen også vil dele deres viden og erfaring.

Derudover trakterer Madværkstedet 2023 ligeledes som noget nyt med VIP-køkkener møntet på afvikling af velsmagende kundearrangementer.

- VIP-køkkenerne giver messens udstillere en eksklusiv mulighed for at invitere kunder til private dining og samtidig præsentere nyheder og øvrige produkter. Køkkenerne udgør en unik ramme at komme tættere på sine kunder i, konstaterer Carina Høgsted Kirkegaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094