- Flere danskere vil spise plantebaseret, men vi producerer jo til hele verden og ikke kun til Danmark.
Sådan siger Landbrug & Fødevarers nye administrerende direktør Merete Juhl til Food Supply, om hvorvidt den danske fødevareklynge bør omstille en større del af sin produktion til plantebaserede produkter.
- Det er vigtigt at under...
- Der skal være plads til både kød og planter i produktionen
Den danske fødevareklynge skal ikke skære i produktionen af kød til udlandet på bekostning af plantebaserede produkter, siger Landbrug & Fødevarers topchef
Den grønne omstilling af landbruget og trivlsel står øverst på dagsordenen for den nye administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, Merete Juhl, der har en fortid som ambassadør. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer