- Vi vil være synlige i langt flere kategorier i fremtiden.
Det siger Sune Andersen, der er kommunikations- og marketingschef i Dava Foods, om selskabets transformation fra en æggevirksomhed til fødevarevirksomhed.
Med den nyoprettede virksomhed Dava Foods Ingredients, der er en fusion af selskaberne Karlsens og Møllerup Brands, vil selskabet udv...
Æggeselskab satser på plantebaseret eventyr: - Det kræver mange produkter, hvis man vil opbygge et brand

Dava Foods Ingredients vil lancere mellem 10 til 15 nye produkter om året, fortæller Sune Andersen, der er kommunikation- og marketingschef i Dava Foods. PR-foto: Dava Foods
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement