23948sdkhjf

Æggeselskab satser på plantebaseret eventyr: - Det kræver mange produkter, hvis man vil opbygge et brand

- Vi vil være synlige i langt flere kategorier i fremtiden.

Det siger Sune Andersen, der er kommunikations- og marketingschef i Dava Foods, om selskabets transformation fra en æggevirksomhed til fødevarevirksomhed.

Med den nyoprettede virksomhed Dava Foods Ingredients, der er en fusion af selskaberne Karlsens og Møllerup Brands, vil selskabet udv...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Bagelboss lurer på at finde investor til stor plan
Fastfoodkæde fik 270 ansøgere på én uge - jobbet er overstået efter to timer
Nu brygges der øl i fængslet
Svensk kaffekæde vender tilbage til Danmark
Tidligere kagedirektør kæmper med grimme overraskelser i bagelbranchen
Stigende råvarepriser sikrer Ess-Food rekordresultat
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.579