- Vi vil være synlige i langt flere kategorier i fremtiden.
Det siger Sune Andersen, der er kommunikations- og marketingschef i Dava Foods, om selskabets transformation fra en æggevirksomhed til fødevarevirksomhed.
Med den nyoprettede virksomhed Dava Foods Ingredients, der er en fusion af selskaberne Karlsens og Møllerup Brands, vil selskabet udv...
Æggeselskab satser på plantebaseret eventyr: - Det kræver mange produkter, hvis man vil opbygge et brand
Dava Foods Ingredients vil lancere mellem 10 til 15 nye produkter om året, fortæller Sune Andersen, der er kommunikation- og marketingschef i Dava Foods. PR-foto: Dava Foods
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer