Et stykke brystflæsk fra en gris kan veje op til 15 kilo og kommer i alskens størrelser og former.
Derfor er det et kompliceret stykke arbejde at få en robot til at håndtere biologisk materiale, da den skal være i stand til at justere sit greb på hvert enkelt stykke kød for ikke at tabe det på gulvet, så det går til spilde.
Det faktum er Bo...
Sådan virker Danish Crowns højteknologiske robot: - Det er et kæmpe puslespil at få det til at fungere
Det har krævet to års intensivt arbejde at udvikle en robot, der har en sikker gribeevne, og ikke sænker slagterimedarbejdernes tempo, fortæller Danish Crowns innovationschef
Danish Crown nye robotsystem er i drift 16 timer om dagen. Derudover er der sat fire timer af til rengøring og fire timer til at tørre af. Foto: Simon Taarnskov Aabech
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer