Et stykke brystflæsk fra en gris kan veje op til 15 kilo og kommer i alskens størrelser og former.
Derfor er det et kompliceret stykke arbejde at få en robot til at håndtere biologisk materiale, da den skal være i stand til at justere sit greb på hvert enkelt stykke kød for ikke at tabe det på gulvet, så det går til spilde.
Det faktum er Bo...
Sådan virker Danish Crowns højteknologiske robot: - Det er et kæmpe puslespil at få det til at fungere
Det har krævet to års intensivt arbejde at udvikle en robot, der har en sikker gribeevne, og ikke sænker slagterimedarbejdernes tempo, fortæller Danish Crowns innovationschef

Danish Crown nye robotsystem er i drift 16 timer om dagen. Derudover er der sat fire timer af til rengøring og fire timer til at tørre af. Foto: Simon Taarnskov Aabech
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement