23948sdkhjf

Kreditorerne må se langt efter penge i boet efter Simple Feast

Søren Aamann Jensen, der er kurator i konkursboet efter Feast Kitchen, må efter første fordringsprøvelse og afsluttet auktion over aktiverne i selskabet erkende, at der ikke bliver penge til kreditorerne.

Det skriver FødevareWatch.

- Vi har desværre fået et overblik, desværre forstået på den måde, at værdien af den auktion, der løb indtil i torsdags, har indbragt en værdi, som ligger væsentligt under det beløb, som panthaverne har lånt til selskabet, siger Søren Aamann Jensen til mediet.

Feast Kitchen stod bag de vegetariske måltidskasser, Simple Feast, der i august modtog over 200 millioner kroner i sin sidste investeringsrunde.

Over 100 kreditorer har ifølge FødevareWatch anmeldt krav til Feast Kitchen, og tallet bliver ved med at stige.

Feast Kitchens seneste årsrapport viser, at egenkapitalen lyder på minus 104 millioner kroner og gældsforpligtelserne løber op i 307 millioner kroner.

 Simple Feast blev stiftet i 2014 af Jakob Jønck og Thomas Ambus, der blandt andet også været med til at skabe løbeappen Endomondo, der i 2015 blev solgt for 575 millioner kroner.

Inden lukningen nåede Simple Feast at levere omkring 5,5 millioner plantebaserede måltider i Danmark, Sverige og Californien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094