23948sdkhjf

Tæt på hver anden dansker forsøger at skære ned på kødet

Der bliver mere grønt og mindre rødt på tallerknerne i de danske køkkener.

Næsten halvdelen af den danske befolkning er i gang med at reducere deres kødforbrug.

Det viser resultater fra ny forskning i danskernes forhold til planterig og klimavenlig mad, hvor 3.000 danskeres holdninger til og erfaringer med planterig og mere klimavenlig mad, er bl...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Create trial subscription
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Kaffekæde løfter omsætning og overskud takket være "fremrykkede investeringer"
Planteproducent ser lyst på fremtiden trods tocifret millionunderskud
Pincho Nation klør på efter to succesrige åbninger
Bornholm Spirits om ny aftale: - Vi er gode til salg, men vores største force ligger et andet sted
Fynsk flødebollefabrik efter ny, stor aftale: “Nu tør vi mere end nogensinde drømme stort”
GB Meat henter ny chef hos Skare
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.156