23948sdkhjf

Nu er kun to ejere tilbage hos Jensens Bøfhus, og de har skudt nye millioner ind

Restaurantkæden Jensens Bøfhus har nu kun to ejere tilbage: De to fynske rigmandsfamilier Østergaard og Gundersen har købt alle de øvrige aktionærers aktier og ejer nu kæden ligeligt, skriver fyens.dk.

Oprindeligt gik ni fynske rigmænd i 2018 sammen om at købe Jensens Bøfhus af stifteren, Palle Skov Jensen. De har siden skudt store millionbeløb ind i koncernen for at holde liv i bøfhusene, men for et år siden havde kun Østergaard, Gundersen og Hans Bøgh-Sørensen, hvoraf sidstnævnte ejer medicinalvirksomheden Orifarm, råd til igen at poste penge i kæden.

I alt har ejerkredsen skudt skudt 220 millioner kroner ind i virksomheden -  senest 15 millioner i denne uge, hvor det blev uden Hans Bøgh-Sørensens medvirken, og han er dermed købt ud.

- Vi havde simpelthen ikke likviditeten til det. Der skal skydes kontanter ind, og det var vi ikke i stand til, fordi vi havde bundet os til andre forpligtelser, siger Hans Bøgh-Sørensen til fyens.dk.

Familien Gundersen fra Assens er tidligere ejer af tobaksvirksomhederne Orlik og AG Snus, mens familien Østergaard fra Middelfart  blandt andet ejer oliekoncernen Bunker Holding.

Tidligere i denne uge blev det offentliggjort, at avisdirektøren Jesper Sondrup Rosener har forladt sine bestyrelsesposter i Jensens Food Group, hvor han er erstattet af  den hidtidige næstformand, Christian Pagaard Junker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nu er håbet også ude for Århus Slagtehus
Fokus på specialøl lokkede ny direktør til Bryggeriet Vestfyen
Mr. Beef har for tredje gang fået sur smiley og bøde på 30.000 kroner
Dagrofa-direktør trods udfordrende marked: - Vi er super interesserede i at åbne flere butikker
Forfalsket honning presser danske biavlere
Lidt færre virksomheder forventer nye prisstigninger
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
RetailNews
PlastForum DK

Send til en kollega

0.099