23948sdkhjf

Nu er kun to ejere tilbage hos Jensens Bøfhus, og de har skudt nye millioner ind

Restaurantkæden Jensens Bøfhus har nu kun to ejere tilbage: De to fynske rigmandsfamilier Østergaard og Gundersen har købt alle de øvrige aktionærers aktier og ejer nu kæden ligeligt, skriver fyens.dk.

Oprindeligt gik ni fynske rigmænd i 2018 sammen om at købe Jensens Bøfhus af stifteren, Palle Skov Jensen. De har siden skudt store millionbeløb ind i koncernen for at holde liv i bøfhusene, men for et år siden havde kun Østergaard, Gundersen og Hans Bøgh-Sørensen, hvoraf sidstnævnte ejer medicinalvirksomheden Orifarm, råd til igen at poste penge i kæden.

I alt har ejerkredsen skudt skudt 220 millioner kroner ind i virksomheden -  senest 15 millioner i denne uge, hvor det blev uden Hans Bøgh-Sørensens medvirken, og han er dermed købt ud.

- Vi havde simpelthen ikke likviditeten til det. Der skal skydes kontanter ind, og det var vi ikke i stand til, fordi vi havde bundet os til andre forpligtelser, siger Hans Bøgh-Sørensen til fyens.dk.

Familien Gundersen fra Assens er tidligere ejer af tobaksvirksomhederne Orlik og AG Snus, mens familien Østergaard fra Middelfart  blandt andet ejer oliekoncernen Bunker Holding.

Tidligere i denne uge blev det offentliggjort, at avisdirektøren Jesper Sondrup Rosener har forladt sine bestyrelsesposter i Jensens Food Group, hvor han er erstattet af  den hidtidige næstformand, Christian Pagaard Junker.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141