23948sdkhjf

Plus Pack flytter produktion hjem til Danmark

Den fynske emballagevirksomhed rykker en del af produktionen fra Belgien og hjem til Danmark, hvor den vil skabe omkring et dusin nye arbejdspladser.
Emballagevirksomheden Plus Pack trodser tidens tendenser ved at rykke en del af produktionen hjem til Danmark fra firmates belgiske selskab.

Plus Pack beskæftiger i dag 148 personer i Danmark, mens der er 89 ansatte i Belgien. Der er dog ikke tale om, at alle arbejdspladserne nu rykker til det sydlige Odense.

- Vi skal nok bruge 10-12 ekstra i løbet af fire måneder, siger Steen Haustrup, administrende direktør for og hovedaktionær af Plus Pack, til Fyens Stiftstidende.

Læs også: Plus Pack vil investere sig ud af krise

Han mener, at markedet er præget af et voldsomt prispres, som nu får Plus Pack til at skære en smule ned for den samlede kapacitet.

- Vi flytter enkelte maskiner, men ellers bliver produktionen fra Belgien passet ind i de eksisterende forhold i Odense. Vi får nok travlt, men det vil vi også gerne have, siger Steen Haustrup.

Det er planen, at Plus Packs belgiske selskab skal have en ekstern investor som ejer af halvparten, men den aftale ønsker Steen Haustrup endnu ikke at kommentere i detaljer.

- Men det viser, at den model, vi vil opbygge, er interessant for andre, siger han om interessen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126