23948sdkhjf

Året der gik: De kedelige konkurser

Heller ikke i 2012 blev fødevarebranchen forskånet for konkurser og genopstandelser. Food Supply bringer her et tilbageblik på nogle af de mest læste historier om emnet.
2012 går på hæld, og i den anledning har Food Supply set nærmere på nogle af de mest populære historier i årets løb.

Også i det forgangne år var emnet konkurser både aktuelt og populært læsestof, så her følger en gennemgang af nogle af de mest bemærkelsesværdige historier fra 2012:

Mest læst var historien om Moesgaard Meat i Naur ved Holstebro, som i juli gik konkurs for få dage senere at genopstå ( Vestjysk slagteri konkurs - og i gang igen ). Historien fik Fødevareforbundet NNF til måneden efter at rejse en sag mod slagteriet i arbejdsretten ( NNF slæber slagteri i Arbejdsretten ), mens der også var eksempler på mere fredelige genopstandelser:

Nyt liv i Gedved Fjerkræslagteri
United Beverage køber konkursramt bryghus
Agnes Cupcakes solgt til Onfone-stifter

Fra sushi til salater
Endelig var der historien om MPlast Packaging, som i februar blev opkøbt af Scandic-Plast for syv måneder senere at være tvunget til at dreje nøglen om ( Emballagevirksomhed klarede ikke skærene ).

Foruden de oven for nævnte historier markerede denne håndfuld sig blandt de mest læste på Food Supply i 2012 om emnet konkurs:

Emballagevirksomhed erklæret konkurs
Kødbyens Catering konkurs
Brødremenighedens Bageri gået konkurs
Salat-producent under konkursbehandling
Sushi-selskab gået konkurs

Læs med i morgen, når Food Supply retter blikket mod direktionsgangene i fødevarebranchen med et tilbageblik på de mange direktørrokader i 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141