23948sdkhjf

Året der gik: Fyringer, brand og alt det løse

2012 bestod ikke kun af afgifter, temaer, konkurser og direktørskifter på Food Supply. Her er de 10 mest populære historier uden for en af de fire kategorier.
2012 går på hæld, og i den anledning har Food Supply set nærmere på nogle af de mest populære historier i årets løb. I denne uge har vi set på artikler om både afgifter, sociale medier, konkurser og udskiftninger på direktionsgangene.

Her følger de ti mest populære artikler, der ikke falder inden for en af de fire kategorier.

Året startede med nyheden om, hvad Michelin-restauranten Noma tjente før skat i 2011. Fik du ikke læst artiklen den 2. januar, er her en ny mulighed ( Så meget tjente Noma sidste år ).

Få dage senere fulgt nyheden om, at Dagrofa overtager Sørwi , før februar bød på to negative historier fra henholdsvis Unibake ( Unibake klar til at lukke danske bagerier ) og Arla ( Arla varsler fyringer i Danmark ).

Brand tiltrak stor opmærksomhed
Der var dog også positivt nyt at læse fra Hørkram, som etablerede egen kødproduktion, hvilket medførte et øget behov for medarbejdere ( Hørkram opruster med 55 nyansatte ).

Food Supply kunne endvidere fortælle historien om det store fødevareprojekt i Køge, som har udviklet sig til en stor succes .

Spekulationer blev der også plads til ( Dagrofa-salg kan udløse åben kamp ), før det vakte opsigt, at en stor fødevarekoncern kom ud af regnskabsåret med røde tal på bundlinjen ( Uhrenholt med nyt millionunderskud ).

Branden på Rose Poultry tiltrak sig også en del opmærksomhed i årets løb – særlig da slagteriet måtte afskedige 440 ansatte med henvisning til force majeure ( Rose Poultry fyrer 440 timelønnende ).

Og hvem har så fødevarebranchens bedste image?

Det var en stor del af Food Supplys læsere også nysgerrige efter at vide i juni. Svaret fås ved at klikke her .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094