23948sdkhjf

De blev brugt til at drille med i frikvarteret - nu er det ægtepars levevej

Det gælder om at lave noget, som ikke er kendt eller opfundet, er erfaringen på Hybengården, som har udviklet en masse produkter lavet af bær - senest et tapas-kit
På en fire hektar stor mark i Jerslev i Nordjylland vokser der et stort antal hybenbuske. Dem begyndte Anette og Henrik at plante tilbage i 1990, hvor de stadig var svineavlere på deres gård. I dag har de droppet grisene og har i stedet fyldt hele deres arbejdsliv med bær - de laver en masse forskellige produkter ud af hyben og de mange andre bær, ...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093