De blev brugt til at drille med i frikvarteret - nu er det ægtepars levevej
Det gælder om at lave noget, som ikke er kendt eller opfundet, er erfaringen på Hybengården, som har udviklet en masse produkter lavet af bær - senest et tapas-kit

Hybengården i Jerslev er vokset fra at begynde med to produkter til nu at lave over 50 forskellige produkter med hyben og andre bær. Foto: Martin Damgård
På en fire hektar stor mark i Jerslev i Nordjylland vokser der et stort antal hybenbuske. Dem begyndte Anette og Henrik at plante tilbage i 1990, hvor de stadig var svineavlere på deres gård. I dag har de droppet grisene og har i stedet fyldt hele deres arbejdsliv med bær - de laver en masse forskellige produkter ud af hyben og de mange andre bær, ...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement