23948sdkhjf

De blev brugt til at drille med i frikvarteret - nu er det ægtepars levevej

Det gælder om at lave noget, som ikke er kendt eller opfundet, er erfaringen på Hybengården, som har udviklet en masse produkter lavet af bær - senest et tapas-kit
På en fire hektar stor mark i Jerslev i Nordjylland vokser der et stort antal hybenbuske. Dem begyndte Anette og Henrik at plante tilbage i 1990, hvor de stadig var svineavlere på deres gård. I dag har de droppet grisene og har i stedet fyldt hele deres arbejdsliv med bær - de laver en masse forskellige produkter ud af hyben og de mange andre bær, ...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094