Det er kager, der hører hjemme på de fleste nordjyders bord.
Men nu har de også opdaget dem i USA.
Snurrer. Små stykker flettet dej, der typisk har kanel eller kardemomme i remoncen.
Nu forlader titusinder af dem hver måned et nordjysk konditori for at blive sejlet over Atlanten og ind i munden på lækkersultne amerikanere.
Og hvis du synes, at ...
Før var der 65 ansatte: Men så ringede de fra USA
Uventet forespørgsel har ført til, at konditori pludselig måtte ansætte 40 procent flere medarbejdere, for at produktionen kan følge med

Selv om der produceres millioner af enheder, er der stadig håndværk bag de mange kager. Derfor er Bæchs stadig et konditori. Foto: Bæchs Konditori
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement