23948sdkhjf

Produktnyt: Hurtig og meget hygiejnisk håndtørrer fra Dyson

Dyson har lanceret en ny håndtørrer – Dyson Airblade™ - der er mere hygiejnisk og hurtigere end traditionelle håndtørrere - samtidig med, at den er mere energibesparende.
Den nye håndtørrer, som NTF-Aalborg A/S i Støvring præsenterer på FoodPharmaTech 2008 i MCH Messecenter Herning, drives af Dysons langtidsholdbare, energibesparende Digital Motor og bruger op til 80 procent mindre energi end traditionelle håndtørrere. Den store besparelse skyldes både motorens effektivitet og den kortere tid, det tager at tørre hænderne helt.

Ved brug af en enkel Dyson Airblade™ håndtørrer 200 gange om dagen, giver det en besparelse på 146.000 papirservietter årligt. Servietter, der jo både skal l produceres, transporteres og bortskaffes. Herved opnås en betydelig økonomisk besparelse samtidig med, at man tager mere hensyn til miljøet.

De nye håndtørrere er allerede nu at finde på to af Danmarks mest eksklusive natklubber, No8 og NASA, samt på restauranten Hard Rock Café.

Den nye håndtørrer er meget robust, og gennem tests har den vist, at den kan klare den hårdhændede behandling, som håndtørrere ofte er udsat for på offentlige toiletter.

Dyson Airblade™ håndtørreren sælges for 7.500 kr., eksklusive moms.

Kilde: NTF-Aalborg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063