23948sdkhjf

Produktnyt: Modulært, håndholdt test- og kalibreringssystem fra GE Sensing Druck

Det nye Advanced Modular Calibration system fra Sensing Druck er et håndholdt test- og kalibreringssystem, der kombinerer en avanceret multifunktions kalibrator med noget af det bedste trykmålings og trykgenererings-udstyr i verden. AMC620 hedder nyheden, der præsenteres på FoodPharmaTech.
Det er Insatech A/S i Vordingborg, der præsenterer nyheden i Messecenter Herning.

Udstyret anvender tre basiskomponenter for at udføre opgaver. der tidligere krævede adskillige forskellige instrumenter. - Multifunktions kalibrator DPI620 , Trykmodul PM620 og Tryk generator PV62X.

Multifunktions kalibratoren DPI620 er den kendte TRX-II’s afløser i funktion og specifikationer og lidt til. Den kompakte og robuste enhed kan måle og simulere; mA,mV,V,Ohm, Frekvens, og en bred vifte af RTD og ThermoCouplers. Enheden betjenes via touch – screen med intuitive ikon baserede menu knapper. DPI620 er baseret på en Windows CE platform .

DPI620CE giver samme muligheder som der er tilgængelig i en PDA. Det er således muligt at vise jpeg- formater i form af manualer , installationstegninger eller guidet instruktion, mens kalibreringen udføres on-site. Enheden er standard konfigureret med en HART kommunikator, hvilket giver mulighed for digital kommunikation konfiguration, opsætning og kalibrering af HART enheder.

Tryk generatoren PV62X leveres i tre versioner. PV621 95% vac. Til 20Bar pneumatisk, PV622 95% vac. Til 100Bar pneumatisk samt PV623 0 til 1000Bar hydraulisk.

DPI620 dockes i tryk generatoren et af de 31 forskellige trykmoduler PM620 fra ±25mBar til 1000 Bar, monteres i PV62X , og hermed er et komplet AMC620 system skabt.

Kilde: Insatech A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094